Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je tu a s ním přichází čerstvý vítr módní inspirace. Nechte se okouzlit novou kolekcí Spring Edit od CCC, ve které objevíte bohatou nabídku stylových bot a kabelek, které okouzlí každou milovnici trendů. Značky Jenny Fairy, Nine West a DeeZee představují neodolatelnou paletu barev a stylů, které do detailu doladí vaše jarní outfity.

Značka Jenny Fairy se opět nechala inspirovat posledními módními trendy. Na scénu přichází jemné růžové a béžové tóny, spolu s klasickou černou a osvěžující třešňově červenou. Od elegantních lakovaných balerín po metalické stříbrné a zlaté modely, budete mít problém vybrat si jen jedny. A co říct o černých botách na platformě Mary Jane? Jednoduché, ale stylové Mary Janes v černé barvě jsou ideální volbou pro každodenní nošení i pro zvláštní události.

DeeZee se tentokrát zaměřuje na sportovnější vzhled a přináší klasické bílé tenisky, které jsou nezbytností pro každou ženu, která ocení spojení módy a pohodlí. Doplnit je můžete o praktický batoh s decentním logem a minimalistické hodinky v odstínech zlatého, růžového zlata a stříbra pro trendy casual styl.

Nine West New York přináší v této sezóně nezaměnitelný newyorský šarm do vašeho šatníku. Nepostradatelným jarním kouskem jsou nové baleríny s lakovanou podrážkou, otevřenou patou, špičatou špičkou a zlatými detaily. Pro skutečně sofistikovaný look je zkombinujte s bílou shopperkou, oversized džíny a bílým topem.

A teď k tomu nejlepšímu – při nákupu jakýchkoliv bot v CCC získáte novou kabelku se slevou 20 %. To je příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít! Rozjasněte jarní atmosféru s nejnovějšími módními poklady od CCC a dejte svému stylu nový život.

Kolekce Spring Edit je k dispozici v prodejnách CCC, v aplikaci a online.

CCC

Další články

Načítám