Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představte si dioptrické brýle, které jsou stvořené přesně pro Vaše oči. Takové, které můžete bez obav položit, aniž by se okamžitě poškrábaly. Takové, které regulují nepříjemné odlesky. Antistatické, aby se na ně nechytaly nečistoty a které se dají dokonale a snadno vyčistit.

Máte to? Skvěle. Přesně takové brýlové čočky uvedla letos na trh značka Rodenstock pod označením LayR. Brýlové čočky LayR jsou navíc dostupné v kombinaci s unikátní biometrickou technologií a tak zajišťují nejen funkčnost a odolnost, ale zároveň jedinečně ostré vidění.

Foto: Rodenstock
Díky inovativní technologii Rodenstock měří několik tisíc údajů každého oka.

Co je technologie LayR?

Jedná se o multifunkční technologii, která je navržena tak, aby překonala každou výzvu! Ať už jde o škrábance, nečistoty, otisky prstů na brýlové čočce nebo o škodlivé UV záření a potenciálně škodlivé modré světlo z umělých zdrojů, jako je počítač, telefon nebo zářivky v kanceláři.

Foto: Rodenstock
Díky inovativní technologii Rodenstock měří několik tisíc údajů každého oka.

Čím jsou brýlové čočky Rodenstock tak výjimečné?

Moc dobře víme, jak je těžké udržet brýle čisté. V průběhu dne odolávají nájezdům malých ratolestí, které na vás všude netrpělivě čekají. Běžně je několikrát denně dáte na hlavu a zpět. Saháte na ně stejnýma rukama, ve kterých jste před chvílí drželi hamburgera, nebo se jich dotýkáte ve stresových situacích. Proto jsme brýlové čočky vybavili technologií X-tra Clean, díky které se čistí mnohem snáze, než jakékoliv jiné brýle a díky které budou během okamžiku bez nečistot nebo otisků prstů.

Foto: Rodenstock
Přesně naměřená data přenášíme přímo do výroby brýlové čočky a výsledkem je nejostřejší možné vidění na všechny vzdálenosti.

Co to znamená biometrické brýlové čočky?

Díky speciálnímu přístroji DNEye® Scanner, který během několika minut změří přesný tvar a velikost Vašich očí v několika tisících měřicích bodech, můžeme vytvořit brýlové čočky, které Vašim očím dokonale padnou. Stejně tak, jako máme každý jedinečný otisk prstu, máme i jedinečné oči. Proto se veškerá naměřená biometrická data přenášejí přímo do výroby konkrétních brýlových čoček a výsledkem jsou brýlové čočky vyrobené Vašemu oku přímo na míru. To vše přináší několik výhod, které představují mnohem lepší vidění za snížených světelných podmínek. Příkladem může být lepší vidění při řízení v noci. Dochází ale k vylepšení i v dalších aspektech. Vidíme ostřeji, což se projevuje v lepším rozeznávání detailů, tedy snadněji se nám čtou titulky na televizi nebo na krajnici mnohem dříve rozeznáme chodce a dokážeme rychleji reagovat a nebo sytější podání barev nám připraví krásně barevný svět kolem nás.

Foto: Rodenstock
Umělá inteligence představuje nový standard pro výpočet brýlových čoček

Dopřejte svým očím to nejlepší. Najděte si ve svém okolí specialistu, který vám s výběrem poradí a těšte se z biometrických brýlových čoček Rodenstock.

Další články

Načítám