Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když se Jaromír M. (35) rozhodl předem nakoupit dárky k Vánocům, nezapomněl ani na sebe. „Se ženou jsme se tak dohodli už před lety, dárek si vybírám sám a ona mi ho zaplatí. Tentokrát mi ale jenom přispěje, protože chci stylový Zenbook od ASUS. Je naprosto úžasný!“

Dokonalá kombinace výkonu a krásy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ASUS Zenbook UX32VD není běžný ultrabook. Přestože je lehký a krásný, výrobce ho vytvořil zcela bez kompromisů. Výkonný procesor doplňuje ne jeden, ale rovnou dva SSD disky, které jsou zapojeny tak, aby měly co nejvyšší výkon. Úžasná obrazovka s Full HD rozlišením využívá špičkovou IPS technologii, která má nejlepší pozorovací úhly. Přes necelý kilogram a půl váhy dokáže běžet přes sedm hodin na baterii!

Ultrabooky nemusí být drahé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ty, kteří chtějí obdarovat své blízké tenkým notebookem, je ale pro ně důležitá i nízká cena, je určen model ASUS S56CM. Za necelých osmnáct tisíc můžou pořídit počítač s velkým diskem, nadstandardní pamětí a skvělou výbavou – a to třeba i na splátky. Tělo z broušeného hliníku přitom vypadá luxusně – a díky podsvícené klávesnici je zároveň velmi praktický.

Letos jako dárek frčí tablety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ASUS nabízí špičkové tablety, jako Transformer Pad, který funguje jako tablet i netbook v jednom. Pan Jaromír se ale rozhodl pro syna koupit model Nexus 7: „Je to moderní tablet s posledním Androidem, jede deset hodin na baterku, má výborný displej, je prostě úplně vybavený. Přitom stojí necelých šest tisíc, což je na takhle dobrý stroj vážně super cena.“

ASUS na Alza.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní nabídku notebooků a tabletů ASUS najdete na Alza.cz! Využijte speciální akce! Nakupte, tipněte si a vyhrajte nákup zadarmo!

Další články

Načítám