Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Domácnosti s malými dětmi řeší každodenně stejný problém – ceny plenek jsou stále vyšší a vyšší a jejich nákupy výrazně zasahují do rozpočtu. Nechte si poradit, jak získat ty nejlepší a nevýhodnější ceny plenek a k tomu ještě dárečky.

Jaká značka je ta pravá?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když přijde na plenky, nevyplatí se šetřit na kvalitě. Nehledejte nejlevnější plenky. Raději se porozhlédněte, kde pořídíte nejlevněji ty nejkvalitnější. K celosvětové špičce v péči o děti bez debat patří značka Pampers. Pokud chcete pro své děťátko to nejlepší, spolehněte se na oblíbené Pampersky. Na Feedo.cz je pořídíte již za neuvěřitelné 3,58 Kč za kus a k tomu dostanete hračku Lamaze zdarma. Je to snadné!

Nakupujte teď, plaťte až po Vánocích!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupy s kočárkem jsou zdlouhavé, únavné a nebaví ani maminku ani děťátko. Zapomeňte na fronty, tlačenice a dětský pláč! Vše, co k péči o své děťátko potřebujete, pořídíte online a ještě výhodněji než v kamenném obchodě. Nyní si na Feedo.cz můžete objednat plenky, kosmetiku, nebo vánoční dárky a zaplatit je až do 15. ledna 2015. Ulehčete si život a nakupujte z pohodlí svého domova.

Hračka, která vydrží!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete hračku, která vydrží desetiletí? Chcete Lego Duplo! Pokud hned na začátku investujete do kvalitního výrobku, neprohloupíte. Lego se dědí po generace. K základní sadě si postupně můžete dokupovat další a stavebnici jednoduše rozšiřovat. Zárukou kvality je i velmi oblíbené a vychytané Lego Duplo. Oproti klasickému Legu jsou kostky větší, proto jsou vhodné i pro děti v předškolním věku (od 2 do 5 let). Lego Duplo rozvíjí dětskou kreativitu a fantazii. Model Vláček plný čísel dokonce učí děti počítat. Děti si mohou postavit svůj první vláček, později ho proměnit na dům, tunel či psí boudu, a přitom se zábavnou formou vzdělávat.

Vánoční inspirace – Bright Starts OBALL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stále dokupujete poslední vánoční dárky? Hledáte jednoduchou, lehkou a přitom zajímavou hračku pro nejmenší? Bright Starts OBALL je atraktivní míček, který rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Díky jednoduchému designu se pohodlně drží a je vhodný i pro nemotorné dětské prstíky. Míček je cenově dostupný a přitom má mnoho využití. Děti ho mohou chytat, kousat do něj, nebo jen pozorovat, jak se kutálí. Výrobci se v tomto případě řídili heslem "v jednoduchosti je krása". Pokud tedy hledáte hračku bez použití baterií, blikajících světýlek a hlasité hudby, Bright Starts Oball splní i tato očekávání. Navíc ho bez problémů můžete brát všude s sebou. Garantujeme, že se vaše dítě jen tak nudit nebude.

Další články

Načítám