Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Myslíte si, že lázně nejsou nic pro vás, protože jsou určeny jen pro staré a nemocné, a vy naštěstí zatím do žádné z těchto kategorií nepatříte? Opak je ale pravdou. Na lázně není nikdy příliš brzy a o své tělesné i duševní zdraví byste měli pečovat dříve, než se samo přihlásí o vaši pozornost nějakou nemocí.

Klíčovým faktorem pro udržení dobrého fyzického zdraví a duševního pohody je především zdravý životní styl. Současná doba je ale hodně hektická a klade na nás stále vyšší nároky, což nás může vystavovat dlouhodobému stresu a vést tak k fyzickému napětí a nepohodě a bohužel i negativně ovlivňovat právě náš životní styl. Zpomalte proto na chvilku a dopřejte nejen vašemu tělu, ale i mysli tolik potřebnou regeneraci a pečujte tak o to nejcennější, co máte, o vaše vlastní zdraví. A věřte, že právě lázeňský pobyt ve Františkových Lázních může být tím nejlepším řešením, které vám pomůže zbavit se dlouhodobého stresu, obnovit duševní pohodu, doplnit vyčerpané zásoby energie a hýčkat tak vaše zdraví.

Foto: Františkovy lázně
Františkův pramen vám pomůže s žaludečními problémy.

Lázeňská léčba je založena na vnímání člověka jako celku tzv. holistický přístup a zaměřuje se tedy nejen na jeho tělesnou stránku, ale také na stránku psychickou a sociální a klade velký důraz na prevenci. Lázeňství využívá přírodní léčivé zdroje dané oblasti, tj. přírodní minerální vody, peloidy, zřídelní plyny, ale i ozdravné klimatické podmínky, k regeneraci a léčení těla i duše. Důležitou roli hraje i fyzioterapie, psychoterapie či poradenství v oblasti výživy. Také čas strávený v krásném lázeňském prostředí Františkových Lázní obklopeném svěží a zelenou přírodou nesporně přispěje k vaší psychické i fyzické pohodě. Pobyt v lázních vám kromě toho nabídne i bohatý kulturní program. Odpoutáte se tak od každodenních běžných starostí a můžete v klidu načerpat znovu ztracené síly, tělesné i duševní.

Foto: Františkovy lázně
Slatinné zábaly mimojiné prokrví vaše tělo a uvolní svaly.

Ve Františkových Lázních pro vás mají připravenou širokou škálu pobytových balíčků – Lázně na zkoušku, Léčebná kúra bonus7, Léčebná kúra bonus14, Lázeňská dovolená, Léčebný pobyt prevence či Balneopsychoterapie, ze kterých si můžete vybrat právě ten, který je šitý na míru přesně vašim potřebám a očekáváním. Přijeďte si vyzkoušet, jak takový lázeňský pobyt vypadá, a otestujte si na vlastní kůži lázeňskou péči se vším, co k ní patří. Vypněte na pár dnů a nechte se hýčkat. Načerpejte z unikátních přírodních léčivých zdrojů novou sílu, pozitivní energii a dobrou náladu, které jsou nejlepším základem pro vaše pevné zdraví.

Foto: Františkovy lázně
Pečují o vás zkušení fyzioterapeuté.

Další články

Načítám