Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Způsobů, jak učit děti o zvířatech, je mnoho. Učit děti zábavně zvládnete díky edici Moje první zvířátka.

Jednou z prvních věcí, které se děti učí, jsou zvířátka. Jak vypadají, jaké vydávají zvuky nebo jejich názvy. Učte děti zábavnou formou. Edice Moje první zvířátka od značky Teddies kombinuje kvalitní materiály s líbivou grafikou pro veselé učení.

V edici Moje první zvířátka najdete:

- kostky

- leporela

- puzzle

- stavebnice

- vkládačky

- domina

- plyšáky

Pro děti od 1 roku je vhodná dřevěná vkládačka Moje první lesní zvířátka. Postavičky zvířat děti vkládají do prostředí lesa. Kromě fantazie při vymýšlení příběhů trénují děti i jemnou motoriku.

Pro ještě větší zábavu pořiďte dětem rovnou celou farmu. Traktor, farmář starající se o zvířata a stabilní podložka jsou ideální pro stavbu, při které děti trénují jemnou motoriku, poznávání tvarů, prostorovou orientaci i fantazii. S dřevěnou stavebnicí farmy Moje první zvířátka si vyhrají děti od 3 let.

Foto: Teddies
S edicí Moje první zvířátka si vyhrají holky i kluci

Pro vaše nejmenší zvolte dřevěné pexeso Moje první zvířátka. Je vhodné pro děti od 12 měsíců. Učí je, jak zvířátka vypadají. Díky přírodnímu materiálu pexeso vydrží, a navíc buduje pozitivní vztah k tomuto přírodnímu materiálu.

Pro aktivní společnou hru pořiďte Člověče nezlob se s motivy edice Moje první zvířátka. Při hře se děti učí o zvířátkách, trénují motorické schopnosti, sociální dovednosti a učí se vyhrávat i prohrávat. Hru si s dětmi užijete i vy. Je to skvělý oddech po dni plném stresu.

Foto: Teddies
Učte děti, jaké zvuky zvířátka vydávají, pomocí hraček

Edice Moje první zvířátka vám pomůže děti učit zábavně. Vyberte si kvalitní hračky pro děti na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám