Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zima je konečně pryč, je čas vyrazit ven v novém trendy modelu. Ať už dáváte přednost černobílé klasice nebo pastelovým barvám, v nové kolekci bonprix zazáříte. Ze široké palety barev a vzorů si můžete vybrat ty, které nejvíce zvýrazní váš šarm. Úžasné střihy umožní vyniknout vaší postavě. Plavky, džínsy, letní šaty - tyhle kousky ve skříni prostě musíte mít! Za naše ceny si je můžete dovolit.

Dámské plavky – a léto může začít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K létu neodmyslitelně patří příjemný odpočinek u vody a to zejména během horkých letních dnů. Chystáte se volný čas strávit ve vašem oblíbeném vodním parku nebo v romantické destinaci u moře? Pokud ano, je nejvyšší čas na výběr nových trendy plavek! S exkluzivními dámskými plavkami bonprix zajisté zazáříte! Zvolte si model, který vám nejvíce sluší a který vyhovuje vašemu životnímu stylu. Ať už jsou to moderní bikiny, tankiny, sportovní dámské plavky, s ozdobami, mašličkami, nebo jednoduchá elegance – naše nabídka bonprix nepochybně uspokojí všechna vaše přání! Určitě si nenechte ujít tuto přitažlivou nabídku za přístupné ceny a vyzbrojte se nevšedními dámskými plavkami co nejdříve!

Dámské šaty na léto – vychutnejte si letní pohodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak jako nás příjemně hřejivé sluneční paprsky tahají za okna našeho bytu, tak naše oči baží po moderním a pohodlném oblečení na léto. Tento pocit určitě velmi dobře znáte, proto je pro nás směrodatný při tvoření módních kolekcí bonprix. Neváhejte a seznamte se s naší exkluzivní nabídkou bonprix dámských letních šatů, díky kterým najdete svůj hit letošní sezóny. Mimořádně široký výběr je tou nejlepší zárukou, že si každá z vás najde ideální model šatů na léto... a to bez ohledu na věk a typ postavy! Lehké, svěží a příjemné! Přesně takové mají být moderní dámské šaty na léto. Díky tomu si budete vychutnávat chvíle oddechu v ještě větší pohodě a intenzitě než obvykle! Vsaďte na originalitu!

Dámské džíny - trendy kalhoty jako z filmového plátna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O enormní oblíbenosti džínů snad není třeba mluvit. Původně pracovní oděv se stal hitem i díky proslulým filmovým trhákům. I dnes můžeme pozorovat progres v popularitě texasek, protože se pomalu, ale jistě zařazují do téměř všech stylů oblékání. To dělá z módních dámských džínů mimořádně univerzální součást vašeho šatníku, takže není pochyb o tom, že jsme pro vás připravili bohatou nabídku tohoto žádaného sortimentu bonprix. Máte je radši volnější, sexy těsné, klasické, s obnošeným designem nebo s ozdobnými prvky? Trendy dámské džíny za výhodné ceny! Vybrat si můžete ze široké palety střihů, stylů a barevných. Zářivost vašich nových dámských džínů určitě nebude limitována filmovou fikcí!

Černobílá módní klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Život není černobílý. Ale už Coco Chanel věděla, že o módě to neplatí. Bílá je něžná, čistá a nevinná, černá je magická, elegantní a tajemná. Dohromady je to klasika, která nikdy nebude passé. Ani vy ne. Kontrast světla a stínu dokáže zázraky s vaší postavou. V nové kolekci bonprix najdete všechno, nač si vzpomenete. Topy a tílka na horké letní dny, blejzry a sáčka na chladné jarní večery, sukně, šaty a kalhoty na denní nošení i do společnosti. Vzorů máme, až oči přecházejí. Proužky, vlnovky, extravagantní i klasické potisky. Jednobarevné kousky vůbec nejsou nudné. Výstřihy, krajky, rafinované prostřihy a šněrování... A ještě něco: nezapomeňte na boty!

Pusťte léto do svého šatníku a oživte ho barvami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Propadněte i vy kouzlu barev. Dokážou vás rozzářit i ve chvílích, kdy se slunci zrovna nechce ven. Už jste si všimla, že v pastelových barvách vypadá vaše tvář mladší, jemnější a více svěží? Barvičky sluší všem ženám. Blondýnkám i brunetkám, mladým i těm, které už nasbíraly nějaké zkušenosti. Jsou prostě hravé. Můžete se vyřádit na vlastních barevných kombinacích. Oblékněte si třeba žlutou košili a meruňkové kalhoty. Zdá se vám to příliš troufalé? Nevadí. Když si k libovolné barvě vezmete džíny nebo bílé sáčko, nemůžete sáhnout vedle. Neodolatelné je oblečení tón v tónu. Zejména když ladí i boty. Lodičky, balerínky, kecky... stačí si vybrat.

Další články

Načítám