Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč ženám nefungují přísné diety a hodiny ve fitku?

Krásná postava a s ní i velké sebevědomí je snem určitě každé ženy. Ale dosáhnout takového cíle už není procházka růžovým sadem. Mnohým ženám, které se trápí v posilovně a drží přísné diety, se váhá ne a ne pohnout. Mají pocit, že přibírají už jen při pohledu na croissant s marmeládou. Nesnáší své tělo a letní dovolená v plavkách u moře je pro ně hororová představa.

Je zřejmé, že kvalitní stravování a vhodný pohyb jsou základ, ale v hubnutí může bránit ještě jedna věc, která se stále velmi často opomíjí a tou je psychika. Co se skrývá pod emočním jedení?

Máte všeho plné zuby po náročném dni v práci a nespravedlivé kritice od šéfa, tak si dáte něco na nervy? Jste dlouho bez partnera a dlouhé večery o samotě si krátíte s pytlíkem brambůrků? Vytočily vás děti, tak si potají uděláte dobře půlkou čokolády?

Emoční jedení není o hladu, ale o pocitu úlevy, který přichází poté, co obvykle nezdravým jídlem ukojíte zlobu, smutek nebo stres. „Když je člověk naštvaný, zoufalý, smutný, chybí mu láska, nudí se nebo má deprese a dá si něco k jídlu, aby se mu udělalo lépe, z toho se může vyklubat problém zvaný emoční jedení,“ říká Meg Mašková, zakladatelka M.E.G Bio Bachovky.

Některé ženy přes veškerou snahu nemohou shodit přebytečná kila dolů, jako by se jich tukové polštářky nechtěly pustit. A ony o to více nesnáší své tělo.

„Největší kámen úrazu je odpor k tělu. Ženy se nemají rády a nelíbí se jim, jak vypadají,“ vysvětluje Meg, certifikovaný praktik terapeutického přístupu Dr. Bacha.

Foto: M.E.G dream s.r.o.
Světoznámý lékař a anglický homeopat Dr. Edward Bach vynalezl Bachovy esence, které pomáhají harmonizovat psychiku.

Nahromaděná zloba, strach nebo stres mohou ovlivňovat ukládání tuku v obtížně regulovatelných partiích. V takovém případě nepomůže více hodin ve fitku ani sebelepší přísná dieta. Vliv psychiky na tělesnou váhu je komplexně rozebrán v sekci Chci řešit - Hubnutí na webu megbiobachovky.cz

„Je potřeba uvolnit z těla zaseknuté emoce, ovládnout stres i negativní hlavu a především začít se mít více ráda. K tomu jsem vytvořila M.E.G Bio Bachovky - Hubnutí, přírodní doplněk stravy, který pracuje s našimi emocemi,“ upřesňuje Meg Mašková, jejíž Bachovky pomohly skoro 50 tisícům uživatelů mimo jiné se stresem, problematickým spánkem i zvýšením libida.

„Pokud potřebujete vyřešit více problémů, nechte si sestavit Bachovky pro Vás na míru,“ radí Meg.

Foto: M.E.G dream s.r.o.
Ve 3. měsíci těhotenství jsem potratila, ale objevila jsem Bachovky, které mě dostaly zpět na nohy,“ svěřuje se Meg Mašková.

Více jak tři tisíce recenzí na jejich instagramu odhalují bolavé příběhy i mnohaletá trápení nejen dospělých, ale i dětí, kterým pomohly M.E.G Bio Bachovky. Pozitivní změny u miminek i domácích mazlíčků dokazují, že se nejedná o placebo.

Foto: M.E.G dream s.r.o.
„Bachovky mi změnily život a díky nim mohu pomáhat ostatním.“

Tip na závěr: Jak bojovat s emočním jedením. „Neřešte jídlo, řešte emoce. Ke zklidnění rozbouřených emocích jsem vytvořila SOS Kapky akutní krize,“ dodává nakonec Meg Mašková.

Další články

Načítám