Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spousta žen by si přála mít velká prsa. Pokud jste jejich majitelkou, pak nejlépe víte, jak to s nimi skutečně je. Muži je obdivují, ženy je závidí. Pravda je, že život s velkými ňadry má i svá úskalí. Vyhnout se jim můžete především perfektně padnoucí podprsenkou.

Musí sedět, slušet a převzít váhu prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

První, čemu je potřeba věnovat zvýšenou pozornost, je obvod podprsenky. Správně vybraný obvod nese většinu váhy prsou. U větších velikostí se častěji setkáme se zapínáním na tři háčky vedle sebe. Najdete je i u okouzlující podprsenky Elissa. Košíčky ve střihu Half Bardot zvýrazňují horní linii prsou. A na široká ramínka se můžete spolehnout – nikdy se vám totiž nebudou zařezávat do ramen.

Pevná opora ve sněhobílé barvě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spousta žen dává přednost podprsence s vyztuženými košíčky. Pokud patříte mezi ně, podívejte se na podprsenku Anette. Ta vás na první pohled zaujme 3D květinovou výšivkou krajky. Vnitřní části košíčků má podšité bavlnou, budete se díky tomu cítit naprosto pohodlně. A viděli jste už, jak přitažlivě má tato podprsenka řešený okraj dekoltu?

Zaujměte dekoltem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejoblíbenějších podprsenek na Astratex.cz je jednoznačně podprsenka Jeanne. Její jedinečnost spočívá v rafinovaném umístění „falešných“ strappy pásků. Ty jsou s košíčky propojeny téměř nenápadnou vrstvičkou jemného tylu. Jemu vděčí za to, že strappy drží perfektně na svém místě. Navíc právě tato podprsenka skvěle sluší ženám s většími prsy. Oblíbila si ji i Iva Kubelková. Obléká ji i v nové TV reklamě!

Dejte sbohem pocení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako hotový zázrak působí podprsenka Spacer 3D. Je vyrobená ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který je velmi lehký a vzdušný a díky tomu odvádí vlhkost pryč od Vašeho těla. Pocení může být právě jednou z nevýhod velkých prsou. Díky podprsence Spacer 3D se ho už nemusíte obávat!

10 bodů pro pohodlí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít velká prsa nemusí být vždy příjemné! Některé ženy nesou nelibě pozornost, kterou okolí věnuje jejich ňadrům. Pomoci od toho může podprsenka Stella. Ta umí prsa opticky zmenšit. Navíc si ji můžete pořídit ve verzi s kosticemi nebo zcela bez kostic. Můžete se spolehnout na absolutní pohodlí!

Další články

Načítám