Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A za všechno může Spa Resort Pawlik-Aquaforum! Manželský pár Eva Hrušková a Jan Přeučil patří ke stálým hostům tohoto lázeňského resortu a díky jeho bohatému využití nejen pro léčebné účely, které jinak využívají sami pro sebe, přibrali do „party“ i děti a vnoučata.

Foto: Františkovy lázně AQUAFORUM a.s.
Celá rodina si užije prázdniny v lázních na maximum

„Začali s námi jezdit naši synové se svými dětmi a manželkami. Děti uvítaly, že mají svoji malou dětskou jídelnu, vyžití jak venku, tak vevnitř a hlavně bazén“, vysvětluje výhody pobytu v lázních s dětmi herečka Eva Hrušková.

Akvapark Aquaforum je největším lákadlem celého lázeňského resortu a to nejen pro hosty, kteří bydlí přímo ve Spa Resortu Pawlik-Aquaforum, ale i pro ty, kteří přijedou s dětmi na prázdniny v lázních, ať už jde o jarní, velikonoční nebo letní, do tříhvězdičkového hotelu Metropol.

Vstup do Aquafora mají hosté v rámci prázdninových balíčků neomezený, což při dnešních cenách potěší! Je třeba se ale připravit na to, že dětem vyrostou po pár dnech při pobytu ve františkolázeňském Aquaforu mezi prsty „blány“, neb je jen těžko budete tahat z vody. Ale za to ta dětská spokojenost… „Aquaforum je úžasné. Myslím, že málokterý hotel, má takto vybudovaný bazén. Zajímavý je v tom, že nabídka celého areálu je po všech stránkách velice široká, včetně dětského vyžití“, dodává velký milovník plavání herec Jan Přeučil. K dispozici mají malí i velcí návštěvníci nejen brouzdaliště s různými herními prvky pro nejmenší, ale i relaxační či plavecký bazén a tobogán.

Foto: Františkovy lázně AQUAFORUM a.s.
Akvapark Aquaforum

Požitek z prázdnin v lázních pro děti i rodiče

Ale jen o vodě jarní prázdninový pobyt být nemusí, pokud máte rádi procházky, svítí vám tady zelená, a to doslova, neboť parky jsou všude kolem vás. A vstoupí-li do hry sníh, pak si s sebou vezměte sáňky, boby, lyže. Zalyžovat si můžete v areálu Háj jen ve dvacet kilometrů vzdálené Aši. Už teď se zdá, že to bude pěkný „zápřah“, a to trávíte prázdniny v lázních. Ale není čeho se obávat. „Naše pobyty máme nastavené tak, aby si prázdniny užili nejen děti, ale i jejich rodiče nebo prarodiče. Proto jsme do prázdninových balíčků přidali i několik relaxačních procedur“, říká obchodní ředitelka Spa Resortu Pawlik-Aquaforum Ing. Eliška Vildová.

Foto: Františkovy lázně AQUAFORUM a.s.
Rodiče si užijí několik procedur

Lázně s dětmi o prázdninách si opravdu užije každý člen rodiny. A vůbec vás nemusí trápit otázka „kam s ním či s ní“, míněno vaši ratolest. Od toho tady mají dětský klub Akváček, kde se vám v době procedur o děti postarají. Sečteno podtrženo, zní to jako fajn nápad, vyrazit do Spa Resortu Pawlik-Aquaforum ve Františkových Lázních.

Foto: Františkovy lázně AQUAFORUM a.s.
Dětský klub Akváček

Další články

Načítám