Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letos se nemusíte s výběrem dárků stresovat. Vybrali jsme pro vás originální tipy na dárky, které vaše blízké jistě příjemně překvapí a potěší. Pohodlně se usaďte a vyberte si.

Telefon, který zaujme na první pohled

Nový telefon Samsung Galaxy S20 FE v sobě snoubí vše, co kdy můžete potřebovat a ještě více. Na zadní straně telefonu nelze přehlédnout trojici fotoaparátů, kterými zachytíte jakýkoliv okamžik v té nejlepší kvalitě. Na přední straně se nachází nenápadný fotoaparát na selfie fotografie, který se chlubí rozlišením 32 megapixelů. Telefon je výkonný, vybaven skvělým 120Hz displejem, a inteligentní baterií s kapacitou 4 500 mAh, která s vámi udrží krok po celý den. Nemusíte se bát pořizovat skvostné fotografie i za sychravého počasí, protože telefon je vybaven certifikací IP68, ta značí odolnost proti vodě a prachu. Kromě vybavení, telefon vyniká svým nadčasovým vzhledem. Můžete se jej pořídit i v šesti duhových barvách, vybere si tedy skutečně každý.

Doporučená cena: 16 990 Kč

Foto: Samsung
Galaxy S20 FE_Colors

Perfektní zvuk kdekoliv

Galaxy Buds Live jsou špičková sluchátka od Samsungu. Vynikají nejen svým kvalitním zvukem, ale i unikátním vzhledem. Sluchátka jsou navržena tak, aby ve vašem uchu seděla ergonomicky správně. Jsou tak velmi pohodlná i nenápadná. Díky reproduktorům firmy AKG v kombinaci s výkonným basovým kanálem přinášejí sluchátka vynikající ozvučení. Sluchátka jsou navíc vybavena technologií aktivního potlačení hluku, která filtruje šum okolí a vy si tak můžete nerušeně vychutnávat vaší oblíbenou hudbu. Můžete poslouchat až 6 hodin na jedno nabití, s nabíjecím pouzdrem až neuvěřitelných 21 hodin.

Doporučená cena: 5 490 Kč

Foto: Samsung
Galaxy Buds Live_product image

Z odmrazování bude jen dávná vzpomínka

Stylová chladnička série RB7300T od Samsungu dokáže chladit každou přihrádku rovnoměrně od jednoho rohu k druhému. Chladnička neustále kontroluje teplotu a upravuje cirkulaci vzduchu, tak aby byly zaručeny ideální podmínky pro uchovávání vašich surovin. Díky funkci True No Frost už nikdy nebudete muset chladničku odmrazovat. Tento model je vybaven i dvěma speciálními zásuvkami, Optimal Fresh+ a Humidity Fresh+. Optimal Fresh+ lze rozdělit na dvě části a v každé udržovat odlišnou teplotu. V Humidity Fresh+ zásuvce můžete regulovat stupeň vlhkosti, abyste udrželi vaši zeleninu a ovoce déle čerstvé a křupavé.

Doporučená cena: 17 990 Kč

Top kvalita z pohodlí obývacího pokoje

QLED 4K televizory od Samsungu vám poskytnou jen ten nejlepší zážitek ze sledování filmů a seriálů. Model série Q77T (2020) dokáže převést veškerý obsah v reálném čase do 4K a vy tak můžete vše sledovat v ultravysokém rozlišení. Televize je vybavena kvalitním audio systémem, který navíc umí automaticky zvýraznit dialogy a vám tak už nikdy neunikne žádná důležitá informace. Televizor se prodává ve třech velikostech: 55“, 65“ a 75“.

Doporučená cena: nyní od 19 990 Kč

Foto: Samsung
Q7xT_002_R-Perspective1_Eclipse-Silver

Další články

Načítám