Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Exkluzivní ochutnávka z nové kolekce nábytku Helcel míří právě k vám! Nakupujte nový nábytek z kolekcí roku 2016 již nyní se slevou až 55 %! Máme rohové sedačky od 5 999 Kč, obývací pokoje od 2 999 Kč, ložnice od 9 999 Kč a mnoho dalších. Tato nabídka je časově omezena, neváhejte a vybavte si byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Dopřejte si luxusní povalování na sedačce se slevou 42 %. Pohodlí je zde na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní sedací souprava Kler se slevou téměř 15 000 Kč. Za neuvěřitelnou cenu získáte velkou a pohodlnou sedačku, na kterou se pohodlně posadí 8 osob. Kler je ideální sedačka pro povalování u televize a velké lůžko uspokojí každou návštěvu. Vyberte si z velké nabídky potahů a vytvořte si sedačku svých snů.

Vytvořit si dokonalý obývák dnes nestojí skoro nic. Přesvědčte se sami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte levnou, ale kvalitní sedačku? Právě takovou pro vás máme za neskutečnou cenu 7 499 Kč. Sleva 50 % platí pouze dnes. Kombinace kvalitní eko-kůže a pevné pytloviny, na které se nejen příjemně sedí, ale také dodává sedačce moderní vzhled a skvělou kvalitu. Naducané opěrné polštáře si zamilujete.

Obývací pokoj, který vám budou všichni závidět. Dotáhněte své bydlení k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vytvořte si nadčasový obývací pokoj díky LED podsvícení, které na přání dodáme společně s nábytkem. Samozřejmostí moderního nábytku je prostor pro velkou TV. Za omračující cenu 3 999 Kč dostanete obývací pokoj s kvalitní 3D strukturou proti poškození. Využijte slevu 38 % ještě dnes, nebude se opakovat.

Představujeme hit roku 2016 a hned se slevou 39 %. Skvělá nabídka, co myslíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Připravili jsme pro vás velký ložnicový komplet (šatní skříň + postel + komoda + 2× noční stolek) v moderním a svěžím designu za nejnižší cenu v ČR. Velká šatní skříň (police i šatní tyče) pojme vše potřebné a díky zrcadlu se uvidíte v celé své kráse. Původní cena ložnice je 19 597 Kč.

Krásná a kvalitní kuchyně nemusí být drahá. Máme levné i luxusní kousky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme v nabídce 150 typů kuchyní se slevami až 50 %. Moderní bydlení se orientuje především na vysoký lesk. Proto jsme pro vás připravili nabídku kuchyně Rossi s cenou již od 6 499 Kč za kompletní kuchyni. Dodáváme v několika barvách. Prohlédněte si celou naši nabídku, vybere si každý. Ceny jsou na historickém minimu.

Další články

Načítám