Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jen do 15. 4. 2022 můžete získat betonové dlažby, obrubníky, žlaby, plotové tvarovky a okrasné svahové tvárnice LiaStone se slevou 21 % s možností dopravy až na vaši zahradu. Nechte si připravit výhodnou individuální nabídku

Přemýšlíte, kdy je ten pravý čas začít pracovat na zahradě? Právě teď! Kromě sázení, zastřihování, hnojení, vertikutace a podobných činností je brzký začátek jara ideálním obdobím pro různé stavební práce. Realizace nové dlažby na terase či chodníčku, stavby okrasných stěn, plotů, bylinkových zahrádek a podobně vám půjdou od ruky mnohem lépe, když si potřebný materiál vyberete od LiaStone za ceny BEZ DPH.

Dlažbu on-line navrhnete i objednáte

Pro plánování dlážděných ploch můžete na webu liastone.cz využít chytrý on-line nástroj. Stačí zadat rozměry dlážděné plochy, vybrat si druh dlažby, zvolit barvy a za několik kliknutí získáte návrh různých skladebných variant, informace o potřebném množství materiálu i ceně.

Foto: Lias Vintířov
Betonová dlažba LiaStone

Sortiment LiaStone zahrnuje více jak 20 druhů zámkových, skladebných, velkoformátových i vegetačních dlažeb až ve 14 barvách. Oblíbené jsou především nové colormixy. Svou zahradu tak můžete díky hře s barvami rozzářit, nebo naopak sladit tón v tónu s okolím. Potrpíte-li si na nápadité vzory a mozaiky, můžete kombinovat nejen barvy, ale také formáty dlažeb a vytvořit si tak vlastní originál. Ke zvolené dlažbě nezapomeňte vybrat vhodné obrubníky a odvodňovací žlaby.

Foto: Lias Vintířov
Betonová dlažba LiaStone

Okrasné svahovky pro stavbu velkých stěn i malých zídek

Pro stavbu okrasných, pohledových, protihlukových stěn, různých zídek a také zpevnění svahů můžete vybírat z nabídky svahových tvárnic. Tyto speciální tvárnice jsou k dostání v různých provedeních umožňujících stavbu jednoduchých i členitých sestav s vegetačními výklenky i bez nich. Fantazii se meze nekladou. Čím pevnější vazba, tím lepší statické vlastnosti. Díky šikovným prostupům lze stěny zpevňovat pomocí železobetonových výztuh.

Foto: Lias Vintířov
Okrasná stěna LiaStone

Multifunkční zahradní prvek = 100+ možností

V nabídce svahových tvárnic vyčnívá jeden prvek. Jedná se o multifunkční zahradní prvek Playstone. Toto označení rozhodně není nadnesené. Díky důmyslnému tvaru rovnoramenného lichoběžníku a možnosti vrstvení lze z prvků Playstone postavit téměř cokoliv. Jednotlivé prvky je možné v sestavách navíc různě otáčet či spojovat. Pokaždé tak vytvoříte zcela jiný vzhled. Stačí trocha fantazie a vytvoříte z něj opěrnou i pohledovou stěnu nebo okrasnou zeď s členitým i hladkým povrchem. Pomůže vám zpevnit svah i vytvořit skalku. Stejně dobře může sloužit jako betonový květináč, vysoký záhon, bylinková zahrádka či vinotéka. Použítím vhodného krytu z nabídky LiaStone, může vzniknout lavička nebo odkládací stolek. Podívejte se na vzorové sestavy pro malé i velké zahrady.

Foto: Lias Vintířov
Sestava z prvku PlayStone

Pohledové zdivo pro stavbu plotů

Čeká-li vás letos stavba plotu, pak jako materiál pro podezdívku zvažte pohledové tvarovky Liapor. Ty totiž nabízejí nejen atraktivní vzhled, ale také mnoho dalších předností. Nemusí se omítat, ani jinak povrchově upravovat. Jsou pevné, mají dlouhou životnost a nižší objemovou hmotnost, odolávají klimatickým změnám a mají stálou barevnost. Navíc jsou zcela ekologické a zdravotně nezávadné. Při stavbě vyšších zdí lze dutiny tvarovek armovat a zalít betonem.

Akce "Jaro bez DPH" platí od 7. 3. do 15. 4. 2022! Uvedené slevy nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi Lias Vintířov, LSM, k. s. Více informací najdete na webu liastone.cz.

Další články

Načítám