Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kombinování barev má svá pravidla. Jen tak to u vás doma bude působit útulně. Začněte tím, že vyberete barvu pro sedačku, které většinou tvoří dominantu pokoje. Teď už není problém ji pomocí napínacích potahů převléknout do zářivých barev. Rázem můžete sedačku proměnit a vnést do vašeho interiéru úplně nové barvy a s nimi i nové impulzy.

Barevný podzim v obývacím pokoji

Více

Komerční sdělení

Podzim je ideální období na to, pustit do vašeho obývacího pokoje barvy. S novou kolekcí napínacích potahů Buklé od decoDoma to je velmi snadné. Jsou k dostání v 10 různých barvách a vybere si opravdu každý. Jednotlivé barvy napínacích potahů na sedačky a křesla jsou vybrány tak, aby byla barevná škála dostatečně široká a barvy šly hezky kombinovat. Můžete si tak vybrat výraznou sedačku a k ní doladit taburet nebo křeslo v neutrální barvě. Využijte toho, že každá barva přinese do vašeho interiéru jinou náladu. Například o žluté se dá říct, že je barvou radosti a přináší velkou porci energie. Velice často ji propůjčujeme tmavým místnostem, které doslova rozzáří. Hnědá poskytuje pocit klidu, a proto si ji často vybíráme do svého domova.

Jakou barvu si vybrat

Více

Komerční sdělení

Pokud patříte mezi příznivce moderního stylu bydlení, vyberte si pro vaši sedačku z barev smetanové, denimové nebo šedé. Tradičním obývacím pokojům sluší sedačky v oblíbené oříškové, tabákové nebo jahodové. A jestli se v interiéru nebojíte výraznějších barev, kombinujte například hořčicovou s hráškovou, korálovou nebo levandulovou. S potahy Buklé se vaší fantazii meze nekladou. Na stránkách decoDoma najdete malého rádce, který vám s kombinováním barev pomůže, a můžete se inspirovat 10 různě nafocenými interiéry.

Řešení pro rodiny s děmi a domácími mazlíčky

Více

Komerční sdělení

Materiál potahu je konstruován tak, aby odolal každodennímu používání a také praní. Především snadná údržba je jednou z věcí, kterou oceňují rodiny s dětmi nebo zvířecími mazlíčky. Potah sedačku spolehlivě ochrání a výrazně prodlouží její životnost. Díky snadné údržbě se nemusíte bát ani světlých odstínů sedaček. Potah je dokonale roztažitelný do všech stran, takže dokáže obepnout téměř jakýkoliv tvar křesla nebo sedačky. V nabídce najdete potahy ve všech základních velikostech – na křeslo, dvojsedačku, trojsedačku a rohovou sedačku ale i speciality typu relaxační křeslo nebo rohová sedačka s otomanem.

Proměna během 5 minut

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Natáhnout potah je stejně jednoduché jako obléct si tričko. Proměnu zvládnete sami během 5 minut. Vybrat si můžete z celé řady barev, ale také vzorů – od oblíbených žíhaných variant přes romantické květinové vzory, moderní geometrické tvary nebo výraznou 3D strukturu.

Další články

Načítám