Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se blíží a v tomto období se hodí každý tip na originální dárek. Kosmetické balíčky už jsou dávno mimo hru. Proto zvolte něco mnohem originálnějšího. Vyzkoušejte kryt na mobil s vlastním potiskem.

Kryt jako originální doplněk

Kryty na mobil s vlastním potiskem potěší nejen teenagery, kteří jsou z různých technologických vychytávek nadšení, ale hlavně rodiče nebo prarodiče.

Na obal na mobil lze natisknout libovolný motiv. Můžete na něj nechat natisknout například potomky, vnoučata, domácího mazlíčka nebo vzpomínku na krásné zážitky.

Foto: picasee.cz
Kryt na mobil s vlastní fotografií

Výsledný motiv je vysoce kvalitní a věrný původní předloze. Charakterizují jej dokonale živé barvy a barevná stálost.

Dárek si sami navrhnete

Umístění prvku si můžete sami snadno navrhnout díky jednoduchému internetovému konfigurátoru. V něm je pouze potřeba zvolit konkrétní typ telefonu tak, aby bylo možné navrhnout obal se správnými výřezy.

Foto: picasee.cz
Kryt na mobil s vlastní fotografií

Jestliže zadáte správný model smartphonu, můžete si být jistí, že obal bude skutečně dokonale sedět. Samotná výroba potištěného obalu netrvá déle než 24 hodin.

Praktické obaly na každý mobil

Potisk se nachází na zadní straně mobilního telefonu, samotné pouzdro však chrání telefon po celém obvodu, tedy i v bočních částech.

Foto: picasee.cz
Moderní obaly na telefon Surface

Volit můžete mezi obalem plastovým nebo silikonovým. Oba materiály jsou velmi odolné.

Obal na mobil s vlastním potiskem je tak nejen originální dárek, který vám umožní mít stále na očích hezké vzpomínky, ale také užitečný pomocník. Snadno a spolehlivě díky němu ochráníte každý telefon před škrábanci či nečistotami.

Obal, který řekne vše

Kryt na telefon můžete pojmout také jako vyznání citů. Že to není možné? Kryty z originální kolekce nazvané „pohled_kluka“ pojmenované Forehead kiss a Heaven jsou ozdobené motivy, které charakterizují velmi jednoduché linie.

Osloví tak především ty, kteří preferují vysoce minimalistický design a zároveň si potrpí na originalitu. Navíc jsou tyto kryty na telefon unikátní svým poselstvím. Každý den tak mohou někomu připomenout, že ho máte rádi.

Foto: picasee.cz
Luxusní dárková dřevěná krabička

Designový obal pro náročné

Celá série je vytvořena profesionálními designéry. Charakterizuje ji precizní grafické zpracování i dokonale padnoucí obaly. Jestliže tak stále nemáte nápad na vhodný vánoční dárek pro svou milovanou, máte šanci ji tímto způsobem nefalšovaně nadchnout.

Letošní Vánoce vyřešíte z domova

Děsí vás vidina toho, že se musíte tlačit ve frontách a čelit nervózním davům těsně před Vánoci? Originální kryty nakoupíte pohodlně přes internet. Celou nabídku naleznete na stránkách obchodu Picasee.cz. Letošní Vánoce tak zvládnete levou zadní. Při objednávce nad 800 Kč získáte dopravu zdarma.

Další články

Načítám