Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tutové tipy, které zaručeně vyjdou? Pokud vás láká nějaký samozvaný expert na sázení právě na něco takového, podvod je na obzoru. Na nekalé prodejce tipů na sázení narazíte na každém rohu internetu. Jak rozeznat zrno od plev a lze opravdu na sázení zbohatnout?

Lákavé ilustrace hromad bankovek. Falešné jméno naznačující, že dotyčný je nejlepší tipér na sázení na světě. A v neposlední řadě sliby, že se přes noc stanete milionářem. Bohužel jediný, kdo může takto zbohatnout, je sám podvodník.

Ve světě kurzového sázení se točí neuvěřitelné peníze a kdekdo tak vymýšlí, jak si na tom přivydělat. Pečlivým studováním statistik a opatrným sázením sice možná můžete získat pár korun zpátky, stále je to ale hazard, který se nemusí vyplatit.

Podvody na denním pořádku

Lidé se ale důvěřivě nechají nachytat podvodníky, kteří slibují stoprocentně jisté tikety, které musí vyhrát. Sportovní výsledek ale nikdy nemůžete znát dopředu. Proto je samozřejmě jasné, že se jedná o podvod.

Zloději jsou však stále rafinovanější a než aby se namáhali s nějakou krádeží, donutí vás poslat jim peníze dobrovolně. Někomu stačí vidina obrovského zisku. Někoho pak přesvědčí zdánlivě věrohodná pozitivní recenze na služby daného sázkaře. Pro dalšího je rozhodující samotná neodbytnost podvodníka.

Lhářů s vymyšlenými tipy je v dnešní době mnohonásobně více než seriózních prodejců sázek.

Foto: AI Midjourney
Seriózní tipaři se analýzám zápasů věnují dlouhé hodiny. A proto vám tipy většinou neprodají.

Vsaďte na osvědčené rady i svůj instinkt

Jakmile máte pocit, že je daný obchod podezřelý, vykašlete se na něj. Jediné sázkové servisy, které poskytují skutečně ověřené tipy, vystupují vždy naprosto seriózně a do ničeho vás nebudou nutit. Nutno podotknout, že ani tyto tipy nejsou zárukou výhry. Sport je zkrátka nevyzpytatelný.

Jak podvodníky odhalit? První vám napoví selský rozum. Pokud by někdo skutečně znal tutovky v kurzovém sázení, zajisté je nebude jen tak publikovat na internet. A i kdyby ano, určitě si za ně naúčtuje o dost víc než jen pár set korun, které podvodníci většinou požadují.

Expert na tipy by také měl mít za sebou nějaké zkušenosti. Proto byste na jejich profilu našli předešlé tipy, které by přeci fungovali jako skvělá reklama. To by ale musely vyjít, což se většinou nestane. A pokud ano, tak zcela náhodou.

V neposlední řadě mají profesionální sázkové servisy své tipy ověřené verifikačními servery, což nelze říct o prolhaných podvodnících. Tyto ověřovací weby představují určitou záruku férové služby ze strany opravdových expertů na sázení.

Sázení na sportovní utkání zůstane vždy hazardem, ať už pro něj najdete jakékoli rady a tipy. I když některé sázkové servisy poskytují skutečně propracované analýzy, zvažte sami, zda se vám tato investice vůbec vyplatí. Pokud sázíte na nízké kurzy, potrvá navrácení financí za servis déle. V opačném případě se zase vystavujete velmi vysokému riziku prohry.

Nezapomeňte, že sázíte své těžce vydělané peníze. Vidina rychlého obohacení může být lákavá, prakticky vždy je ale zcela nereálná. Proto investujte své peníze opatrně a s rozmyslem. Rozhodně je neposílejte podvodníkům z internetu, kteří si za ně pak mohou neprávem užívat.

Další články

Načítám