Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto jsme si užívali plnými doušky, teď je ale čas vrátit se do běžného režimu všedních dnů. Přitom si ale chceme uchovat v myšlenkách co nejdéle ten pocit letní volnosti, v těle úlevu relaxace a ve tváři odpočatý výraz. Jak na to poslední, jsme se zeptali dermatologů kliniky Asklepion.

Dodejte pleti vitamínový koktejl z vlastní plazmy a prohřejte ji ještě víc

Více

Komerční sdělení

Po létě je velmi důležité podpořit v pleti tvorbu kolagenu. Lékaři Asklepionu přišli před časem se skvělou kombinací dvou ošetření pro ještě větší účinek, které vám nyní po létě aplikují za zvýhodněnou cenu babího léta. O co přesně jde? Vitamínový koktejl z vlastní plazmy aplikovaný do kůže pomocí mezoterapie nastartuje regenerační procesy a zpomalí proces stárnutí. Dermatologové v centrech Asklepion účinky krevní plazmy pak ještě znásobí prohřátím hlubokých vrstev kůže radiofrekvencí eMatrix. Tato stimulace a zkrácení ochablých kolagenových vláken vede k okamžitému vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje.

Jak probíhá omlazení krevní plazmou s radiofrekvencí eMatrix v Asklepionu a za kolik?

Více

Komerční sdělení

Nejprve přijdete na kliniku na ošetření radiofrekvencí eMatrix, která vám vypne a omladí pleť. Samotný výkon trvá cca 15 minut, před tím si můžete nechat aplikovat znecitlivující krém. Zpět se vrátíte po 3-4 týdnech, sestřička vám odebere krev, ze které odstředí plazmu a tu vám pak ihned lékařka drobnými vpichy, mezoterapií, vpraví do kůže. Buňky v plazmě mají regenerační schopnost, a tak zpomalí proces stárnutí, nastartují účinně produkci kolagenu a vaše pleť bude po těchto dvou ošetřeních viditelně vypnutá, hladká a plná života. Až do konce září mají v Asklepionu na tuto báječnou kombinaci zvýhodněnou cenu.

A co vrásky kolem očí, které se nám udělaly od mžourání do slunce?

Více

Komerční sdělení

Na ošetření těchto letních následků (a přiznejme si, že nejen letních) mají v Asklepionu vysoce funkční laser Fotona Smooth Eye, který je určený pro citlivé oční okolí. Již po prvním ošetření jsou vrásky viditelně vyzmizíkované a pleť kolem očí včetně víček vypnutá. Výborně se kombinuje také s aplikací botulotoxinu nebo kyseliny hyaluronové. „Laserová rejuvenace patří mezi vyhledávané neinvazivní výkony. Kombinací několika druhů nástavců Fotona a přesným nastavením intenzity laserového paprsku sestavíme ošetření na míru každému typu pokožky,“ říká MUDr. Hana Smutková, primářka oddělení dermatologie. Dejte tedy sbohem vráskám a pytlům pod očima.

Další články

Načítám