Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Iva Kubelková nikdy nefotila kolekci spodního prádla. Až dosud! S Astratex.cz si padli do oka a Iva se stala plnohodnotnou součástí jejich týmu. Jak k tomu došlo? A co z toho budete mít vy? Čtěte!

Jak se Astratex s Ivou potkal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Setkali se při práci na projektu Česká Miss a vzájemná spolupráce se jim natolik líbila, že se rozhodli v ní pokračovat. „Nikdy jsem nespolupracovala se značkou spodního prádla, ale jsem moc ráda, že mohu zúročit své zkušenosti ze světa módy a jako součást týmu mohu být zástupkyní samotných zákaznic,“ říká Iva. A tak se rozjela spolupráce, která se jen tak nevidí.

Iva jako zástupkyně zákaznic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Sama testuji služby a produkty e-shopu, jako například rádce pro přiřazení správné velikosti, a musím říct, že mi ušetřil spoustu času,“ sděluje Iva. „Zjistila jsem, že jsou pro mě nákupy přes internet daleko jednodušší a vlastně i příjemnější. A se zákaznickým servisem, který Astratex nabízí, se nemusím bát, že mi něco nebude sedět.“ Ale podprsenka Brillant Push-Up jí sedla hned napoprvé!

Plnohodnotná členka Astratex týmu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zapojili jsme ji do naší firmy a stala se její aktivní součástí. Iva testuje jednotlivé produkty i služby. Sama bude publikovat články s hodnocením, názory a zkušenostmi. Stala se novou zástupkyní našich zákazníků! A jelikož má Iva bohatou praxi nejen ze světa módy, jsme přesvědčeni, že bude dobrým rádcem,“ říká Petr Vít, jednatel společnosti. Ivu prádlo provází celým životem a třeba Half-Bardotku Waves si zamilovala na první pohled.

Iva nafotila kolekci spodního prádla. Poprvé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že Iva před tím nikdy kolekci spodního prádla nefotila? Astratexu ale věří, proto se do toho pustila. Spolupráce Ivy a e-shopu je hlavně o důvěře, tak se na focení vrhli ve velkém a to nejpopulárnější prádlo si nyní můžete prohlédnout právě na samotné Ivě. Omrkněte třeba jednu z nejoblíbenějších podprsenek Triangle Bra Angeliu!

Už jste viděli nový TV spot?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od pondělí se můžete s Ivou potkat na televizních obrazovkách – spolupráci s Astratexem totiž zahájila natáčením nového TV spotu. „Natáčení jsem si velmi užila, ve videu se představím v mnoha tvářích. Měla jsem i možnost vyzkoušet velké množství produktů a těším se, až se o své dojmy podělím s ostatními zákaznicemi,“ dodává Iva. „I já sama jsem zjistila, že jsem si ne vždy vybírala vhodnou velikost a odborníci z Astratex.cz, kteří svou práci berou stejně zodpovědně jako já, mi pomohli můj výběr zdokonalit,“ uzavírá nová ambasadorka. Iva a Astratex.cz vybrali například podprsenku Maia 4D Soft Control. Co jí říkáte?

Další články

Načítám