Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Našli jsme pět jedinečných kousků, které by se nestyděly obléct ani filmové hvězdy. Která žena by takovým luxusním podprsenkám odolala? A co více – speciálně pro vás jsme vypátrali, kde si je můžete dokonce i koupit. Podívejte se, jak si letos návrháři s podprsenkami pohráli.

Nyní k dostání i pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by se nechtěla svému partnerovi líbit? Kvalitní a hlavně čarokrásné podprsenky vám připraví tu správnou atmosféru pro večerní hrátky. A ke všemu jsou tak neskutečně pohodlné… Vykouzlete si dekolt, kterým upoutáte pozornost, a skliďte obdiv kamarádek za luxusní spodní prádlo. Tyhle novinky za pěkné ceny si nesmíte nechat ujít.

Okouzlete něžnou vínovou elegancí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní vínová v kombinaci s něžnou růžovou vytvářejí elegantní spojení, díky kterému se podprsenka Lila Alles stane nepřehlédnutelná. Jemná francouzská krajka vám dodá na ženskosti a push-up efekt vytvoří plný dekolt, který bude stát za podívanou. Díky odepínatelným, pohodlným ramínkům můžete tuto podprsenku nosit i pod letní šaty a nemusíte se bát, že by ramínka nehezky vykukovala. Pořiďte si podprsenku, ve které budete neodolatelná.

Užijte si pohodlí a luxusní vzor v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Váháte, zda je lepší vypadat atraktivně nebo si užívat pohodlí? S touto exkluzivní podprsenkou už nemusíte. Díky bavlnou podloženým košíčkům se budete doslova cítit jako v bavlnce a květovaná krajka se zalíbí vám i vašemu partnerovi. Unikátní boční kostice zajistí lepší držení na těle a nastavitelná ramínka se postarají o dokonalou podporu vašeho poprsí. Tento kousek byl jednoduše vyroben pro ženy a pro jejich pohodlí.

Letní podprsenka – odhalte záda!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také tolik milujete nejrůznější tílka, šaty a topy? Trápí vás však, že zpod originálně střižených kousků vykukuje podprsenka? Pořiďte si unikátní podprsenku Padme a vesele odhalte záda. Tento speciální kousek má totiž zapínání vpředu a celý zadní díl tvoří průhledný silikonový pásek. Vyrazte do města v tílku s holými zády a přitom se netrapte tím, že by vám outfit kazila podprsenka. Vyberte si z černé nebo bílé varianty a užijte si léto naplno. Taková podprsenka ve vašem šatníku nesmí chybět.

Zamilujte se do bordó

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fialová je i letos stále v módě. A návrháři to moc dobře vědí – ostatně podprsenka India je toho důkazem. Tento jedinečný kousek si zahrává s vašimi city. Podlehnete jí? Originální francouzská krajka s půvabnými květinkami vám dodá šmrnc a vycpávky pozvednou vaše poprsí i sebevědomí. Luxusní spodní prádlo nemusí být výsadou celebrit. Neváhejte – limitovaná edice je tu pouze do vyprodání zásob.

Nehynoucí černá klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá podprsenka nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Pod černý top či halenku je povinností. Kdo však říká, že černá podprsenka musí být obyčejná? Podprsenka Mira je jedním z nových kousků značky Vova, které jsou vrcholem elegance a originality. Jen málokterá černá podprsenka se může pochlubit takovým luxusním vzhledem. Krajka povzbudí něžné romantičky a rozpoutá vášeň. Pomyslete na sebe a udělejte si radost.

Další články

Načítám