Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud hledáte zábavu pro sebe i děti, a přitom nechcete zatěžovat přírodu, zvolte dřevěné hračky Woody. Udržitelné materiály pro udržitelnou budoucnost.

Značka Woody je specialistou na dřevěné hračky. Ať už hledáte dřevěné hračky didaktické, kostky, hlavolamy, domečky pro panenky, vláčkodráhy nebo hračky na zahradu, značka Woody vám nabídne vše, co potřebujete.

Didaktické hračky nejen zabaví, ale také rozvíjejí

Vyberte dětem kvalitní zábavu, která bude rozvíjet jejich schopnosti. Didaktické hračky Woody děti učí respektu k přírodě, rozvíjejí jejich motorické schopnosti i smyslové vnímání. Zahrajte si s dětmi třeba balanční hru Woody Ježek, při které mohou děti trénovat myšlení, prostorovou orientaci i jemnou motoriku.

Foto: Olymptoy
Kostky Woody děti baví

Kostky neomrzí ani po padesáté

Pečlivě zpracované kostky, vyrobené z masivního dřeva, si děti oblíbí. Díky jejich variabilitě mohou tvořit nekonečné stavby. Při výběru můžete volit kostky s potiskem nebo bez. Potisk písmen pomáhá dětem učit se číst a tvořit slova. Stavění z kostek také přispívá k tréningu motorických schopností.

Hry ze dřeva pro celou rodinu

S dřevěnými hračkami se mohou bavit nejen děti, ale i dospělí. Zahrajte si spolu s dětmi stolní hry ze souboru her Woody nebo třeba Woody Maxi domino. Nejen že se budete bavit, ale strávíte čas hodnotně a v té nejmilejší společnosti.

Foto: Olymptoy
Vláčkodráhy Woody nabízí nekonečnou zábavu

Vláčkodráhy baví děti i dospělé

Dřevěné vláčkodráhy Woody jsou pro děti ideální aktivitou. Nezapomeňte přidat dřevěné vláčky a zábava může začít. Cesty vláčkem jsou nekonečné a fantazii se meze nekladou.

I panenky můžete vybrat udržitelně

Pokud máte doma milovnici panenek, vyberte pro ni panenky Woody a rozšiřte její herní možnosti o široké příslušenství. Zvolte domeček pro panenky Woody, který nabídne řadu možností a témat hry. Nejen že tak dítěti umožníte strávit čas zábavně, ale přispějete i k rozvoji jeho myšlení a sociálního cítění.

Foto: Olymptoy
Domeček pro panenky Woody bude bavit i vaše holky

Dřevěné hračky se hodí na zahradu

I na zahradě mohou děti trávit čas s kvalitními hračkami. Pokud máte dostatek prostoru, vyberte dětem dřevěné pískoviště Woody. Houpačka pro nejmenší Woody zase potěší malé dobrodruhy.

Ať už máte doma kluka nebo holku, vštěpujte jim lásku k přírodě a vybírejte pro ně zábavu, která přírodu nezatěžuje. Širokou nabídku Woody, a další hračky pro děti, najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám