Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud ráda sportujete nebo si po perném dni chcete dopřát dvě hodinky ve fitcentru, chce to nejen odhodlanost, ale také zdravé tělo, které tuto zátěž unese. I když 90 % své tělesné schránky dokážeme zocelit tvrdým tréninkem, na tvar a velikost ňader má naše snažení jen pramalý vliv. Jak s tímto problémem zatočit a přitom být aktivní co nejdéle? Máme pro vás 2 zajímavé tipy!

Přírodní přípravek – žádný silikon ani vycpávky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistě, můžete si v obchodě zakoupit kvalitní spodní prádlo, které vaše vnady vyzdvihne zase do výšin a naláká mužské oko. Po sundání podprsenky však přichází jisté rozčarování na obou stranách – vy musíte s pravdou ven a váš „úlovek“ zase zjistí, že byl jaksi podveden. Nehledě na to, že špatný výběr podprsenky má na vaše fyzické zdraví nezanedbatelný vliv. O důsledcích nepodařené plastické operace ani nemluvě! Zahoďte veškerou přetvářku a klam. Do módy se vrátila přirozená krása! Buďte konečně stoprocentně svá a zkuste přírodě vyjít naproti!

Příznivé reference jsou vaší sázkou na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje mnohem lepší a šetrnější způsob, jímž si můžete nejen zvětšit, ale i zpevnit a celkově vylepšit poprsí, aniž by vám na těle zůstala jediná jizvička. Vyzkoušejte čistě přírodní doplněk stravy NadraIN, který obsahuje vysoce účinnou skladbu dvou synergicky působících přírodních rostlinných složek ActiveVolume a ActiveForm. Právě ty intenzivně posilují příznivý účinek ženských hormonů na pevnost, plnost, tvar a objem prsou. Účinnost přípravku NadraIN potvrdily v anketě stovky uživatelek. Více než polovina dotázaných žen zaznamenala zvětšení objemu ňader a jejich zpevnění už po jednom měsíci!

Zdravé klouby jsou alfou i omegou pohybu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste se mohla všem svým koníčkům a sportům věnovat naplno, potřebujete mít jistotu, že vás vaše tělo nezradí. Vrcholoví sportovci průběžně své tělo zásobují všemi důležitými látkami, aby co nejvíce oddálili poškození svalů, vaziva, kostí a kloubů. Tuto stránku však velké procento aktivních lidí opomíjí. I když zrovna žádný problém s pohybovým aparátem nemáte, je příhodné věnovat čas prevenci a snížit riziko pozdějších zranění na minimum.

Převratná kloubní výživa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi důležitou stavební látkou kloubů je kolagen. Pro péči o vaše klouby byl ve švýcarsko-české spolupráci vyvinut doplněk stravy SWISS COLAVITAL™. Tento přípravek představuje čistý lyofilizovaný kolagen se speciální přísadou RSVital™ s extraktem rosa canina, který pomáhá udržovat klouby zdravé, pružné a pohyblivé. Lyofilizace je technologie využívající zmrazení a vysušení k dehydrataci a konzervaci látek. Lyofilzovaný kolagen SWISS COLAVITAL™ ve formě kostiček je lehce polykatelný i bez zapíjení a neobsahuje žádné přídavné chemické konzervační látky. Má schopnost absorpce vody - denní dávka dodá organismu minimálně 2 000 mg kolagenového gelu. Přípravek SWISS COLAVITAL™ je určen pro lidi všech věkových kategorií: pro děti a dospívající mládež, pohybově aktivní lidi a sportovce, pro lidi s nadměrně zatěžovanými klouby např. vlivem nadváhy, ale i pro starší, s pohybovými, kloubními potížemi.

Další články

Načítám