Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Skrytá příčina řady zdravotních potíží může být spojena se střevními parazity. V některých případech má přítomnost střevních parazitů za následek bolesti hlavy či břicha, průjmy nebo i alergie. Přemýšleli jste už někdy o tom, jak by se parazité mohli do vašeho těla dostat? Většinou stačí opravdu málo. Parazitologové a pracovníci hygienických stanic potvrzují, že nejčastějším zdrojem nákazy parazity, je špatně umyté ovoce či zelenina.

Dejte si pozor na prvotní příznaky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé ráno si říkáte, že je vaše tělo těžší a těžší? Právě vy můžete mít v sobě zárodky parazitů. Berou si z vás tolik potřebnou energii a vkládají ji do svého růstu, aby se mohli uhnízdit v orgánech. S tím souvisí i bolesti hlavy, které trápí čím dál více lidí. A pokud máte problémy se zažíváním, tak také zbystřete! Právě plynatost, průjem či zácpa signalizují výskyt střevních parazitů v těle. Uhnízdí se ve střevech a vy se pak těchto potíží nemůžete zbavit. Umí být nebezpeční, protože nástup těchto příznaků je pozvolný. Zpočátku o střevních parazitech v těle ani nevíme. Jak se můžou dostat do vašeho těla?

Nakazit se parazity je jednoduché!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K přenosu střevních parazitů do těla dochází velmi snadno. Stačí, abyste si nedávali pozor při pracích s hlínou nebo při konzumaci ovoce či zeleniny. Asi těžko se zamýšlíte na zahrádce nad tím, jestli se v hlíně nacházejí paraziti. Stačí jedno hrábnutí do hlíny a střevní paraziti se dostanou na ruce, kterými si je můžete nevědomky přenést do úst. To platí i v případě špatně umytého ovoce či zeleniny. Víte, že se můžete nakazit také při mazlení se svým čtyřnohým mazlíčkem? Pes či kočka vás olíznou a parazité mohou kolovat ve vašem těle! V ohrožení jsou také vaše děti. Ty si rády hrají na pískovištích, která mohou být infikovaná díky zvířecím výkalům. Myslete na pravidelné odčervení!

Správný recept na parazity?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru přípravku na detoxikaci se zaměřením proti střevním parazitům je důležité se držet 3 hlavních zásad. Účinné látky by měly působit právě tam, kde je jich nejvíce třeba. Tedy v našich střevech, kde se parazité rozmnožují. To umožňuje jedině enterosolventní potah tablet či kapslí. Dále by protiparazitická kúra měla pokrýt celý vývojový cyklus parazita, což je 1 měsíc. Při obvyklém dávkování 2 kapsle denně u dospělého člověka, je potřeba zakoupit minimálně 60ti tabletové balení. Třetím doporučením pro výběr správného přípravku je jeho samotné složení účinných látek. Právě kombinace více druhů účinných přírodních extraktů působí na více různých druhů parazitů.

ParatizEx – jediný přípravek s enterosolventní úpravou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ParatizEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením na střevní parazity. Obsažená papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní vliv na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Doplněk stravy ParatizEx jako jediný na trhu splňuje podmínku enterosolventní úpravy kapslí pro přímý transport účinných látek do tenkého střeva, kde mají působit. Přípravek lze zakoupit v lékárnách i pod dřívějším názvem ParazitEx, složení i cena zůstávají naprosto stejné. Využijte akční nabídku na eshopu Lekarna.cz za cenu 499 Kč.

Další články

Načítám