Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Švédský lídr v oblasti zahradní techniky Husqvarna uvedl v loňském roce vlajkovou loď s názvem NERA, která je vybavena satelitní technologií EPOS, umožňující pracovat v přesných virtuálních hranicích. Díky tomu si poradí nejen se složitějším terénem a strmými svahy, ale i s biodiverzním trávníkem. Nyní se rodina robotických sekaček rozrůstá o další dva nové produkty.

Foto: Husqvarna
Automower 450X NERA

Nekonečné možnosti díky virtuálním hranicím

Před více než 25 lety uvedla Husqvarna na trh první robotickou sekačku na světě a způsobila tím revoluci v péči o trávník. S jejím nejnovějším přírůstkem do rodiny Husqvarna Automower NERA ovšem přichází další kapitola v chytrém sekání. Jako vůbec první vlajková loď nepotřebuje ohraničující vodiče. Ty aktuálně nahradil satelitní navigační systém EPOS, který umožňuje přístroji pracovat ve virtuálních hranicích.

Foto: Husqvarna
Automower 430X NERA

Další generace chytré péče o trávník

Díky bezdrátové technologii, která funguje za pomoci doplňkové sady modulu Husqvarna EPOS, a referenční stanici, která se prodává samostatně jako příslušenství, je každý aspekt sečení optimalizován přímo pro váš trávník. Sami si prostřednictvím aplikace můžete vybrat, kdy a jak často sekat, nebo naopak, kterým částem na zahradě se vyhnout.

NERA navíc dokáže pracovat s přesností 2–3 cm a poradí si s nerovnoměrným terénem i svahy na velkých, středně velkých a členitých trávnících se sklonem až 50 % nebo s úzkými průjezdy. Nejnovější modely Husqvarna Automower 310E NERA a Husqvarna Automower 410XE NERA nabízejí také funkci EdgeCut, díky které už nemusíte dosekávat okraje trávníku za pomoci vyžínače.

Série NERA se aktuálně prodává v pěti variantách, z nichž každá podporuje bezdrátovou technologii. Sekačky Husqvarna Automower 430X NERAAutomower 450X NERA zvládnou trávníky o ploše od 3 200 do 5 000 m², zatímco sekačka 320 NERA je optimální pro zahrady do 2 200 m². Nejnovější přírůstky do rodiny, Automower 410XE NERA a Automower 310E NERA, jsou vhodné na plochu do 1 000 m².

Foto: Husqvarna
Automower 410XE NERA

Jsme velice hrdí na to, že jsme autorizovaný prodejce a servis robotických sekaček Husqvarna. Našim zákazníkům nabízíme plnou podporu v oblasti konzultace a následné instalace těchto sekaček na jejich trávník. S řadou Automower NERA přichází jednodušší a flexibilnější možnost instalace. Jsme rádi, že firma Husqvarma myslela i na plochy, kde není dokonalý satelitní signál, protože Automower NERA umožňuje instalaci hybridní – doplněnou o ohraničující vodič v místě se špatným satelitním signálem“ dodává Tomáš Dvořák, majitel firmy Dvořák, zahradní technika z Benešova u Prahy.

Další články

Načítám