Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Německá značka TFK (Trends for Kids) je synonymem pro sportování s malými dětmi. Úžasné tříkolové sportovní kočárky využívají aktivní rodiče po celém světě, zdolávají s nimi vrcholky hor, ostré terény a pokořují osobní rekordy. Letos uvedli na trh nový kočárek TFK Pro - ještě dokonalejší, promyšlenější, speciálně navržený pro sportovně založené rodiče, kteří ocení kvalitu spojenou s nejvyšší funkčností a vynikajícími jízdními vlastnostmi.

Foto: TFK
Sportovní kočárek TFK Pro - běh či jízda na in-linech nejsou s miminkem tabu

Jak název napovídá, jde o kočárek, který má v sobě ještě „více pro“ pro všechny sportující a aktivní rodiče. Při nákupu kočárku pořídíte zvlášť konstrukci kočárku s kolečky, na kterou snadno nasadíte hlubokou korbičko-sedačku tfk pro combi uni nebo XXL sportovní sedačku stroller seat pro. Jeden jediný kočárek můžete využívat několik let, a nemusíte s tím, jak vaše dítě roste, dokupovat další součástky či jiný kočárek. Sportovní sedačka má nosnost 34 kg.

Foto: TFK
TFK Pro - kočárek pro všechny, kteří nechtějí dělat kompromisy

Všechny detaily TFK Pro jsou navržené tak, aby dítěti i rodiči poskytovaly nejvyšší komfort, a přitom perfektně fungovaly při sportovních výkonech. Mezi skvělé vychytávky patří výškově nastavitelná ergonomická rukojeť, která usnadňuje řízení a uleví námaze paží například při dlouhých bězích. Svižnou jízdu umožňuje kombinace lehké hliníkové konstrukce, která je skvěle odpružená, nastavitelný přímý směr kočárku či rozdílná velikost zadních kol (16 palců) oproti přednímu kolu (12 palců).

Foto: TFK
Užijte si aktivní rodičovství se sportovním kočárkem německé značky TFK Pro

Nezbytnou bezpečnostní součástí je důmyslný brzdný systém, kterým kočárky TFK vynikají. Kotoučové brzdy umožňují rychlé, bezpečné a přesné zastavení i při vyšších rychlostech. Ovládání mají umístěné na rukojeti a ruční brzda funguje současně jako brzda parkovací. V základní výbavě kočárku TFK Pro je láhev na nápoje TWIST 590 vyrobená pro TFK ve spolupráci se značkou FIDLOCK. Lahev o objemu 590 ml je z polyetylenu bez BPA a můžete ji mýt v myčce na nádobí. Součástí výbavy kočárku je také držák na telefon.

Foto: TFK
TFK Pro - kočárek pro sportovně aktivní i outdoorově založené rodiče

Značka TFK vznikla v Německu v roce 1997, od té doby se stala úspěšnou a oblíbenou po celém světě. Heslem výrobce je „život začíná venku“, od začátku cílí na rodiče a děti, které nejraději tráví volný čas venku a aktivně. Pro více informací navštivte www.tfk.cz, Instagram, Facebook.

Další články

Načítám