Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

To si nesmíte nechat ujít! V e-shopu MT nábytek teď nakoupíte veškeré vybavení do vašeho domova se slevami až 63 %. Na výběr pro vás mají na 9 a půl tisíce modelů nábytku pro všechny generace a každý nákup s cenou od 3 000 korun vám dovezou zadarmo. K tomu příznivé splátky a možnost vrácení zboží až do 45 dnů. Vylepšete své bydlení za mimořádně výhodných podmínek – akce trvá jen do 31. srpna!

Dejte na zkušenosti ostatních. Na obývací stěnu za skvělou cenu pějí jen samou chválu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Výborná cena, dobrá kvalita i design, snadná montáž. Není co vytknout,” říká o obývací stěně Elian zákaznice zvaná Simsule. Stejně jako desítkám dalších spokojených lidí i jí imponuje variabilní rozmístění skříněk, dostatek úložných prostor, moderní povrch se snadnou údržbou a možnost dokoupení osvětlení. I v malém obýváku dokážete velké věci, přesvědčte se sami. Dříve za 11 437 Kč.

Komfortní multifunkční sezení s parádní slevou – potěšte celou rodinu i návštěvy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne obyčejný gauč, ale moderní sedací soupravu nabitou funkcemi získáte pořízením rohové sedačky Sonja 2. Pohodlně se rozvalíte na čalounění v elegantní potahové tkanině, opřete se o naducané polštáře, v rychlosti ji proměníte na postel a v případě potřeby využijete vnitřní úložný prostor. A ještě něco: zvolíte si pravý nebo levý roh. Extra nabídka za extra cenu! Dříve za 20 606 Kč.

Chcete spát lépe a zdravěji? Pořiďte si letiště z masivu, teď je dostupné pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si příjemnější usínání a hezčí sny na posteli Safir z pevného borovicového masivu. V nabídce MT nábytek ji najdete jako jednolůžko i v několika velikostech manželského dvoulůžka. Přiobjednat si k ní můžete spodní výsuvné úložné šuplíky a v samostatné kategorii e-shopu na vás čeká také bohatý výběr matrací pro každý věk i postavu. Za tu cenu není nad čím váhat. Dříve za 6 226 Kč.

Prostorná, pohodlná i praktická. Ideální postel pro všechny mladé a školou povinné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítě trpělo v budoucnu zdravotními problémy kvůli nekvalitnímu lůžku? Že ne? Tak mu pořiďte pořádnou postel Julien, na které se každou noc vyspí do růžova a jeho tělo se bude vyvíjet tak, jak má. Oceníte moderní povrchovou úpravu postele se snadným čištěním, úložný prostor ve výsuvném šuplíku i výběr barvy úchytu. Jasná volba do každého pokojíčku. Dříve za 5 738 Kč.

Ušetřete tisíce korun! Obrovský výběr nábytku se slevami až 63 % – už jen do 31. srpna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete parádní obývací stěnu levnější o 13 067 Kč? Moderní ložnici levnější o 13 483 Kč? Komfortní rohovou sedačku levnější o senzačních 15 755 Kč? Nebo některý z dalších 9 a půl tisíců modelů nábytku zlevněných až o 63 %? Tak si pospěšte na slevové žně u MT nábytek a ušetřete hned dvakrát. Jak? Tak, že každý nákup objednaný do konce srpna s cenou od 3 000,- nahoru vám doručí až domů zdarma. Takže neotálejte, zbývají poslední 3 dny!

Další články

Načítám