Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy se většina z nás domnívá, že za neustálé hádky a komplikace ve vztahu může ten druhý. Chyba však většinou bývá na naší straně. Víte, čím si nejvíce ničíte vztah? Odpoví náš horoskop, který prozradí, čím se jednotlivá znamení dopouští chyb.

Beran

Pokud jste se narodili ve znamení Berana, máte pravděpodobně největší problém s tím, že reagujete, aniž byste věc řádně promysleli. Vždy musíte mít poslední slovo a nikdy neuděláte žádný kompromis. Svými slovy a panovačností partnerovi hodně ubližujete.

Býk

Milujete svou komfortní zónu, ze které téměř nevystupujete. To však partnerovi vadí, protože chce ve vztahu zažívat něco nového. Pokud mu to nedáte, opustí vás.

Blíženci

Pokud něco partnerovi říkáte, vypadá to, jakože si vymýšlíte. Vaše slova vůbec nezní upřímně a partner vám nevěří. Napravte to a dokažte mu, že ho milujete.

Rak

Chcete všechno hned, ale čekat nebudete. To je hlavní problém vašeho vztahu. Ať už se jedná o sex, nebo jiné věci, partnerovi na vás vadí to, jak se chováte. Dejte mu čas a prostor, jinak se bude cítit jako ve vězení.

Lev

S partnerem spolu vůbec nemluvíte. Nejste k sobě otevření, a to je kámen úrazu ve vašem vztahu. Pokud na tom nezapracujete, partner odejde. Nečekejte, že vám partner bude číst myšlenky. Pokud vás něco trápí, řekněte to na rovinu, jinak bude vytvářet záhadné scénáře.

Panna

Jste velký perfekcionista a to vašemu vztahu škodí. Navíc vypadáte, jakože se s partnerem nudíte. Váš partner nechce po svém boku člověka, který vypadá unaveně. Ukažte mu svou dravost a překvapte ho.

Váhy

Berte život takový, jaký je, a nesnažte se svého partnera změnit jen proto, že si myslíte, že by měl být jiný. On nemá rád změny, které si nepřipustí on sám. Netlačte na něho a nechte všemu volný průběh.

Štír

Ve vztahu potřebujete mít vše pod kontrolou a váš partner musí fungovat tak, jak chcete vy. Na tento přístup rychle zapomeňte, pokud nechcete, aby vám partner utekl před nosem. Naopak si ho hýčkejte a dejte mu to, co si přeje.

Střelec

Neumíte řešit problémy a vše svádíte na svého partnera. Hádky ve vztahu kvůli maličkostem nejsou dobré, a proto se snažte o vzájemné pochopení a respekt.

Kozoroh

Dávejte svému partnerovi více najevo, že ho máte rádi. Předcházejte si ho, uvařte mu, připravte romantickou večeři. Něco takového mu chybí. Ukažte mu, že vám na něm záleží.

Vodnář

Neustále chodíte ven za kamarádkami a na partnera nemáte čas. Po celém dnu jste unavení a následně odmítáte i postelové hrátky. Nebraňte se sexu, jinak partner půjde jinam. Naopak převezměte iniciativu a dokažte, jak moc ho milujete.

Ryby

Nikdy nedávejte lidem druhou šanci. Partner to nemá rád. Naopak se věnujte tomu, na čem vám nejvíce záleží. Pokud to neuděláte, budete mít problém. Zkuste romantickou večeři nebo wellnes.

Reklama

Další články

Načítám