Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Existují mezi námi hvězdná znamení, která jsou pro sex stvořená. Pokud se navíc během aktu nechcete nudit a rádi poznáváte něco nového, existuje pět znamení, která se vám oddají. A právě s nimi zažijete nezapomenutelný sex, který budete vyžadovat každý den. Máte takového partnera doma? Pokud ano, dnes večer se máte na co těšit.

Býk

Býci jsou rozhodně ta znamení, která si ve své posteli přejete mít. Nejenže mají velkou fantazii, ale jsou považováni za největší milovníky a romantiky zároveň. Býci bývají mimořádně chápaví a vědí, co jejich partnerka vyžaduje. Při sexu koukají na to, co vyžaduje jejich partner. Jsou jemní, citliví a oddaní.

Rak

Raci jsou odjakživa považováni za hráče, kteří milují předehry. Hlavně na začátku se dokážou svému partnerovi maximálně přizpůsobit, aniž by on něco řekl. Umějí rozpoznat, co je dobře, ale také to, co partner nechce. toto hvězdné znamení pro vás udělá maximum.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva bývají vášniví milenci. Mimo jiné dokážou své drahé polovičce říct, co se jim nejvíce líbí. Velmi rádi obdivují krásu ostatních. Pokud máte doma partnera v tomto hvězdném znamení, těšit se můžete na velmi bohatý sex, na který nikdy nezapomenete.

Štír

Štíři milují sex, který v sobě ukrývá samé dobrodružství. Nudit se s ním rozhodně budete. Důležité je, abyste svého partnera dokázali motivovat. Jedině tak ho přinutíte k lepšímu výsledku. Nebojte se toho a těšte se, že dnešní večer bude plný romantiky.

Vodnář

Toto hvězdné znamení je tvořivé a romantické. Vodnáři mají neustálou chuť experimentovat a dnes večer tomu nebude jinak. Pokud mu chcete ukázat, kdo je v posteli pánem, nebojte se toho. On se vám rád podřídí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám