Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímá vás, jaká sexuální praktika se hodí k vašemu hvězdnému znamení? Máte chuť s partnerem obohatit svůj sexuální život o něco nového, ale nevíte, čím začít? Prozkoumali jsme nejnovější sexuální výstřelky a zde je sepsáno vše, co se hodí pro vaše hvězdné znamení.

Beran

Pokud opravdu toužíte po změně a chcete vyzkoušet něco nového, je pro vás vhodná tzv. vanilla sex předehra. To znamená, že ranní rychlý sex je pro vás jako dělaný. Rychlost vás nejvíce vzrušuje a svého partnera dokážete přivést k extázi hlasitými projevy.

Býk

Býci jsou pro rozkoš jako dělaní. Milují masáže, které je dokáží přivést k vrcholu takřka ihned. Líbí se jim představa sexu, kdy na sobě mají jen své boty.

Blíženci

Blížence vzrušuje sex na veřejnosti. Chtějí riskovat a nebojí se ničeho. Mnohdy jejich chování hraničí s drzostí. Milují pocit, že vše dělají dobře. Uspokojení jejich partnerky je pro ně doslova výhrou.

Rak

Raci milují pocit, že jsou na někom závislí. Milují důvěru, pocit bezpečí, což jim umožňuje se uvolnit. Dělá jim radost plnit i ta nejvíce utajená přání partnera.

Lev

Lvi si libují v praktikách, při kterých mohou popustit uzdu své fantazii. U nich doma nalezneme erotické prádélko a nejrůznější kostýmy. Pokud máte doma partnerku Lvici, máte se na co těšit.

Panna

Panny si užívají Kámasútru a rády zkouší nové polohy. Otevřou se při představě tantrického sexu. Jedině tak dokáží vyslat do světa rozkoš, kterou chce vidět každý sexuální partner.

Váhy

Váhy dnes večer budou toužit po hračkách. V první řadě milují, když jim partner do postele donese novou hračku, kterou je začne uspokojovat. Svůj vrchol ženy zažijí několikrát po sobě a zároveň se tím uspokojí i jejich protějšek.

Foto: Freepik, Internet
Dnešní noc bude plná experimentování a sexuálních hrátek

Štír

Pro Štíra bude dnes večer typické svazování. Milují vzrušení a bolest, při které se dokážou uvolnit. Pokud jejich partnerka hlasitě sténá, sami sebe tím uspokojí. Dnešní večer bude plný vzrušení.

Střelec

Střelci jsou nezávislí, a to své partnerce předvedou i dnes večer. Při sexu se však oddávají fantazii a místo své partnerky si představují druhou osobu. Jedině tím se přivedou až na vrchol. V představách se jim objevuje pošťák, prodavač nebo kolega z práce.

Kozoroh

Kozorozi si potrpí na techniku zvanou spanking. To znamená, že se v ložnici rádi protáčejí o 180 stupňů a nechávají se vést svým partnerem. Milují hru a ženy vzrušuje, když je partner plácá přes zadek.

Vodnář

Vodnáři milují hru zvanou dirty talk. To znamená, že je vzrušuje sexuální téma. Kdykoliv ho s partnerem navodí, nikdy to nezůstane bez následků. Partner dokáže svou partnerku uspokojit i v autě, které zaparkuje na polní cestě.

Ryby

Ryby si užívají sex ve vodě. Milují teplou vodu, která jim pomalu stéká po těle. Jedině tak si milování se svým partnerem užijí. Romantika je vždy na prvním místě, což si toto vodní znamení pamatuje.

Reklama

Další články

Načítám