Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec týdne nastal. Spolu s ním přichází na řadu i den zúčtování, především co se milostného života týče. Některá znamení zvěrokruhu budou mít dnes večer štěstí, druzí se musí připravit na bolestní prozření a milostná zklamání. Kdo se může dnes večer radovat, a kdo ho naopak propláče?

Beran

Milí Berani, nedělní večer bude pro sex jako dělaný. Kromě toho, že vás partner potěší romantickou večeří a kouzelným dárkem, musíte se připravit na to, že jednou to vašemu partnerovi stačit nebude. Těšte se a užívejte si.

Býk

Býci, u vás doma zavládne nuda a stereotyp. Ačkoliv se pokusíte o něco nového, váš partner to odmítne a raději půjde spát. Naopak, pokud se budete držet zajetých pravidel, která u vás doma v posteli jsou nastavena, můžete se připravit na to, že o romantiku nouze nebude.

Blíženci

Blíženci, váš partner po vás bude vyžadovat něco nového. Vy ze začátku budete váhat, ale nakonec touha bude silnější než vy. Těšte se na nové dobrodružství, ve kterém svého vrcholu nedosáhnete jen jednou.

Rak

Milí Raci, v nouzi poznáš přítele, říká jedno české pořekadlo. A týkat se to bude i sexu. Pokud se vám ve vašem partnerském životě nebude dařit, dobrá rada od kamarádky nebude na škodu. Zkuste také otevřeně mluvit se svým partnerem a vězte, že jedině tak bude váš miláček spokojený.

Lev

Milí Lvi, nebuďte sobci a poslouchejte svého partnera. Protože pokud si neustále budete dělat, co chcete, a to především ve vašem milostném životě, partnera to přestane bavit. Naslouchejte, diskutujte a buďte k sobě otevření.

Panna

Milé Panny, štěstí stojí na vaší straně. Jestliže vám to s vaším partnerem neklape, nelámejte to přes koleno. V pozadí stojí někdo další, kdo vás skutečně miluje a věří, že po jeho boku budete šťastná. A pokud jste více méně svobodná, neváhejte a otevřete se novým věcem.

Foto: Profimedia.cz
Nebojte se dnešního večera, bude plný výzev, vášní a romantiky

Váhy

Váš sexuální život je na dobré cestě. Kromě toho, že se si s partnerem užíváte romantického víkendu někde na horách, plného krásných a romantických okamžiků, zjistíte, že hvězdy jsou nakloněny i vaší sexuální stránce. Nebojte se ničeho a oddejte se tomu, co cítíte, že je správné.

Štír

Štíři, dnes večer to s vámi bude divoké. Budete zpočátku ke svému partnerovi zdráhaví, ale postupem času se necháte dobývat, protože zjistíte, že vám to může přinést jisté výhody. Večer patří vám, užijte si ho.

Střelec

Střelci, čeká vás náročný týden, který si budete chtít vylepšit po sexuální stránce. Mluvte se svým partnerem a řekněte mu, co chcete. Protože dokud se to on nedozví od vás, nemůže vás udělat šťastnou. Pokud mu řeknete, jaká jsou vaše tajná přání, dokážete společně prozkoumat i dosud v sexu neodhalené.

Kozoroh

Milí Kozorozi, připravte se na to, že se váš sexuální život zbortí jako domeček z karet. S partnerem vám to už delší dobu neklapalo, a proto jste se rozhodli jít každý svou cestou. Vaše sexuální pokušení bude tak silné, že k tomu využijete i své vlastní pomůcky.

Vodnář

Vodnáři obvykle zasazují svůj vztahový svět do jednoho uceleného celku ideálů, kde partner musí odpovídat jejich vizím a představám, jinak může dojít k ukončení vztahu. Když dojde k rozpadu dlouhodobého partnerského svazku, litovat nebudete. Dnes je vám vše jedno a vše považujete za povrchní.

Ryby

Dnešní večer bude pro sex jako stvořený, milé Ryby. A vzhledem k tomu, že jste vodní znamení, kde jinde by se vaše sexuální hrátky mohly odehrávat než ve vodě? Poslouží k tomu napuštěná vana obklopená svíčkami nebo sprcha. Jedině tak docílíte svého vrcholu společně se svým partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám