Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víkend se blíží a spolu s ním se někteří těší na zasloužené volno. Co ho trochu obohatit o pikantní hrátky v posteli, se kterými byste svou drahou polovičku jistě potěšili? Na co se o tomto víkendu zaměřit, a kdo by se sexu měl raději vyhnout?

Beran

Lidé narození v tomto znamení by dnes večer měli na sex zapomenout. Podle hvězd se totiž jejich intimní vztah propadá na úplné dno a poslední pokusy o milostné smíření nevyšly tak, jak byste si představovali. Pokud ale nechcete, aby váš partner hledal povyražení někde jinde, začněte bojovat.

Býk

Býci budou mít o víkendu plné ruce práce, a to doslova. Nemyslíme tím, že by museli hodně pracovat někde na stavbě, ale hodně budou pracovat na své partnerce. Ta si totiž pro tento víkend vymyslela velmi náročné aktivity a sex bude chtít téměř všude.

Blíženci

Milí Blíženci, víkend vám v sexu opravdu dává zelenou. Kromě toho, že v sobotu půjdete někomu na svatbu, vaše partnerka dostane chuť na erotické uspokojování i při slavnostním obědu. Nelekejte se, až vám vaši ruku vloží do svého rozkroku a nebude mít kalhotky. Vzrušení z toho, že vás někdo nachytá, jí bude o to více přivádět slast a uspokojení.

Rak

Raci čekají na něco nového, ale to jim partnerka neumí dopřát. Proto se především mužské polovičky tento víkend budou uspokojovat trochu jinak. Porno videa nebo nahé fotky žen jim nebudou cizí. Dopřejte jim to, milé dámy a možná vás ve vaší posteli překvapí něčím novým.

Foto: Pixabay, Internet
Dnešní večer bude plný vášně. A to až do rána.

Lev

Lvi tento víkend na sex nebudou mít ani pomyšlení. Mají za sebou velmi náročný týden a pokud nechtějí něco pokazit, budou se vymlouvat na to, že jim není dobře. Netlačte proto na svého partnera a respektujte jeho přání.

Panna

Panny budou dnes večer chtít zkusit něco nového. Kromě toho, že si pořídí novou erotickou pomůcku, to budou chtít vyzkoušet jinde než v posteli. Pokud to po vás Panna bude chtít drsně, vyhovte jí.

Váhy

Váhy mají v sexu pro dnešní večer zelenou. Kromě toho, že celý den vymýšlí, čím by mohli svého partnera překvapit, si plánují různé sexuální pozice, které si budou chtít vyzkoušet.

Štír

Na sex se Štírem dnes večer nezapomenete. Vyzkoušíte něco nového a poznáte sedmý div světa. Navíc po vás bude partner vyžadovat trochu hravosti a iniciativu nechá zcela na vás. Tak ho nezklamte.

Střelec

Střelci budou mít páteční večer jasno o tom, co chtějí v posteli zažít. Kromě toho, že partnerka připraví dobrou večeři, se nelekejte toho, až vás vyzve k sexu v koupelně. Bude totiž chtít zažít rovnou dvojitý orgasmus na nezvyklých místech.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení Kozoroha si dnes večer dopřejí klasický sex. Polohy jako z kamasutry vynecháte a ženy budou vyžadovat partnerovo pomalé pronikání. Nejvíce vzrušující pro ně bude poloha na zádech, kdy si přítomnost svého partnera mohou naplno vychutnat.

Vodnář

Vodnář se v sexu dokáže odvázat a dokáže to i dnes večer. Kromě toho, že budou vyžadovat rychlovky, nebudou se bát ani něčeho dravějšího. Připravte se proto na velmi náročný večer.

Ryby

Ryba dnes bude opravdu leklá. A to v pravém slova smyslu. Na sex nemáte ani pomyšlení, ale uspokojit svého partnera alespoň částečně se vám podaří. Nechte se od partnera navnadit a uvidíte, že to jde i jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám