Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrteční večer se ponese ve znamení romantiky, bouřlivých hádek a o to vášnivějšího usmiřování. Jaká je predikce podle hvězd právě pro vaše hvězdné znamení? Podívejte se na horoskop a zjistěte, co vás dnes večer čeká.

Beran

Lidé narození v tomto divokém znamení budou dnes večer vyžadovat místy až násilný sex. Sex je pro ně dnes nástrojem, jak se zbavit stresu, a vše si budou chtít vybít na svém partnerovi. To vše v dobrém slova smyslu. Připravte se na noc plnou vášně, milí Berani.

Býk

Býci dnes večer nebudou dobří společníci. Sex s nimi by mohl působit jako nuda, jelikož lidé v tomto znamení dnes večer nebudou chtít vystoupit ze své komfortní zóny. Jestliže stojíte o romantiku, udělejte své drahé polovičce alespoň dobrou večeři.

Blíženci

Naopak Blíženci se dnes večer na erotiku jenom třesou. Pokud nevíte, čím svého miláčka potěšit, pomozte mu. Ukažte mu svou třináctou komnatu a dostaňte ho do ráje. Právě na to váš partner dnes večer čeká.

Rak

Raci jsou chtíči, kteří čekají na něco nového. Rádi v posteli experimentují a jinak tomu nebude ani dnes večer. Vše se ponese ve velmi slušném duchu, nemusíte se ničeho bát. Pokud vám partner od rána vysílá milostné signály, neignorujte je.

Lev

Lidé narození v tomto dravém znamení mají dnes večer program jasný. Kromě toho, že se brzy přesunou do postele, kde se budou oddávat svým milostným hrátkám, budou si to chtít rozdat i někde jinde. Vhod jim přijde nejen kuchyňská linka, ale i otevřené okno. Pozor, ať nenastydnete.

Panna

Panny dnes večer budou vtipkovat. A to opravdu všude, včetně vaší ložnice. Panna totiž dnes večer zazáří erotickou fantazií a bude vám představovat své plány a skrytá přání. Nebojte se a zkuste své drahé polovičce vyhovět.

Foto: Profimedia.cz
Dnešní večer se budete oddávat sexu a vášni

Váhy

Váhy jsou v sexu cílevědomé a stejně tak tomu bude i dnes večer. Když se na něco zaměří, svůj plán nepustí. Připravte se na to, že jakmile přijdete domů, váš partner půjde rovnou na věc.

Štír

Na sex se Štírem dnes večer zapomeňte. Pokud byste se totiž o něco pokusili, dozvíte se, že ho bolí hlava a nemá na nic náladu. Zkuste to proto postupně a svého partnera nejdříve nalaďte.

Střelec

Střelci dnes večer dají jasně najevo, co chtějí. Své city drahé polovičce ukážou takovým způsobem, kterému nepůjde odolat. Nebojte se toho a zkuste něco nového. Váš partner po tom touží.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení Kozoroha si dnes večer dopřejí romantiku. Kromě toho, že zřejmě vyrazíte na nějakou romantickou večeři, se musíte připravit i na bouřlivou noc. Nebojte se toho, s partnerem se dnes večer dostanete do sedmého nebe.

Vodnář

Vodnář se v sexu dokáže odvázat a jinak tomu nebude ani dnes večer. Žena bude chtít zkoušet nové polohy. Kozorozi budou dnes večer vyžadovat polohu na zádech, ve které si pro vás připraví spoustu překvapení.

Ryby

Ryba vám dnes večer dá jasně najevo, že chce drsný a vášnivý sex. Převezme veškerou iniciativu a jednou jí to stačit nebude. Sex ale nečekejte v posteli. Toto hvězdné znamení ho bude vyžadovat na zemi tak, abyste si byli co nejvíce blízcí.

Reklama

Další články

Načítám