Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berani, Vodnáři, ale i Býci. To jsou tři nejzásadnější znamení zvěrokruhu, která spolu sice dokáží mít bohatý a vydatný sex, ale ve skutečnosti si nemohou přijít na jméno. Zajímá vás, s jakým znamením velmi dobře vyjde to vaše a se kterým znamením na sex rozhodně zapomenout? Přečtěte si náš sexuální horoskop pro pondělní den.

Beran

Beran si bude velmi dobře rozumět v sexu s Vodnářem. Nejenže si rád dělá, co chce, ale po svém partnerovi bude vyžadovat něco, co doposud nebylo objeveno. Ve skutečnosti se však tato dvě znamení nesnáší.

Býk

Toto hvězdné znamení velmi dobře dokáže sladit svůj sexuální život s jakýmkoliv znamením. Dnes večer se mu však zachce sexu s Rakem. Pokud na takové znamení narazí, začne ho vtahovat do zcela jiného světa.

Blíženci

Blíženci jsou lidé, kteří mají své životní hodnoty někde jinde. Co se sexu týče, jsou však velmi dobře nastavení a mají svůj pevně daný řád. Blíženci si rádi hrají, a proto dnešní večer bude v posteli založen na hrách a novém poznávání.

Rak

Raci jsou lidé, kteří se nesnáší s Vodnářem, Beranem a Pannou. Jsou velmi emotivní –a stejně tak probíhá i jejich sex. Pokud by se ale v posteli potkal Rak s Pannou, jejich společné vrcholy by se několikrát zopakovaly.

Lev

Lev si nebude rozumět s Vodnářem a Kozorohem. Tato dvě hvězdná znamení dokážou urazit své ego neskutečným způsobem. Pokud se však v posteli setkají právě Lvi a Kozorozi, vášeň mezi nimi bude jenom vřít.

Panna

Panny jsou nekonfliktní, ale musí si dávat pozor na Vodnáře. To však neplatí po sexuální stránce, kdy jejich vzájemná komunikace těl bude vyzařovat jistou dávku vzrušení a uspokojení zároveň.

Foto: Pixabay, Internet
Jaké znamení zvěrokruhu se k vám nejlépe hodí? S kým si budete rozumět a komu se raději vyhnout?

Váhy

Milé Váhy, pokud máte doma Býka nebo Berana, máte se tento večer na co těšit. To jsou dvě hvězdná znamení, která jsou pro váš sexuální život jako dělaná. Pokud chcete objevovat doposud neobjevené, je správný čas.

Štír

Milí Štíři, tento večer bude opravdu romantický. Kromě toho, že si velmi dobře rozumíte s Raky a Býky, neodmítnete ani protějšek stejného pohlaví. Připravte se na to, že dnes večer to bude opravdu divoké.

Střelec

Milí Střelci, vy dnes opravdu budete střílet na jistotu. Nejenže budete vědět, kde svou partnerku uspokojíte nejlépe, ale zároveň si uvědomíte, kdo je pro vás v posteli ten nej.

Kozoroh

Kozoroh tvrdě pracuje, a tím myslíme i v sexu. Nebojte se svému partnerovi říct, co chce. Pokud po vás bude vyžadovat drsný sex, nebraňte se tomu. Nakonec zjistíte, že to byla ta nejlepší soulož, jakou jste mohli zažít.

Vodnáři

Milí Vodnáři, v sexu se vám vůbec nedaří. O to horší je, pokud se o něj pokusíte s Rybou nebo Beranem, to bude naprostý propadák. Pokud vedle sebe máte takového partnera, spolehněte se raději sami na sebe.

Ryby

Milé Ryby, i pro vás nebude dnešní večer ten pravý. Na sex raději zapomeňte, a to i v případě, že vedle sebe máte protějšek ve znamení Raka, Berana, Kozoroha nebo Střelce. S ani jedním znamením si nebudete dobře rozumět.

Reklama

Další články

Načítám