Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víte, že mezi námi existují znamení zvěrokruhu, která nesnesou nevěru? Na tato 4 znamení si dejte pozor, jinak vám ze života udělají peklo. S nimi je lepší vycházet slušně a rozejít se s pokorou.

Býk

Býci jsou tvrdohlaví a není dobré s nimi smlouvat. Nevěru neodpustí v žádném případě. Jednoduše řečeno, toto znamení může být nevěrou tak zasaženo, že můžete udělat cokoli, a stejně se postoj vašeho partnera nezmění. I přesto, že to může vypadat, že Býk patří mezi nejklidnější znamení zvěrokruhu, opak je pravdou.

Kozoroh

Člověk narozený ve znamení Kozoroha je na tom velmi podobně jako výše zmíněný Býk. I toto znamení má ve svých rozhodnutích jasno, a proto jakmile ztratíte jeho důvěru, nemáte šanci ji získat zpět. Jediné, co Kozoroh dělá jinak než Býk, je to, že pokud od vás něco potřebuje, dokáže předstírat, že vám odpustil. Když však dosáhne svého, velmi rychle vám při příštím setkání připomene, jak jste mu kdysi ublížili. Takže pokud bude chtít dobrý sex, dostane ho.

Beran

S tímto hvězdným znamením si rozhodně nezahrávejte. Nikdy se nepokoušejte ani trochu svému partnerovi ublížit. Pokud byste to udělali, ať ženě, či muži, počítejte s tím, že vám doslova zničí život.

Panna

Ačkoliv Panna vypadá na první pohled jako zlatíčko, pokud jí způsobíte křivdu, promění se v tajfun. Jakmile by se dozvěděla, že jste se dopustili nevěry, je schopná vaší nové přítelkyni doslova vyškrábat oči. Naopak v posteli se s Pannou dostanete na vrchol během několika málo minut, a to několikrát po sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám