Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milují sex a jsou ta nejvášnivější. Čtyři znamení zvěrokruhu, pro které sex není neznámé slovo. Muži jim jen stěží odolají. Když mají partnerku narozenou ve znamení Blížence, Lva, Vodnáře nebo Štíra doma, sexu si užívají do nekonečna. Muži s nimi nalézají sedmý div světa, a nikdy nemají dost. Říká se o nich, že jsou rozené sexuální maniačky, které muže přivádějí k šílenství.

Blíženci

Ženy narozené ve znamení Blíženců mají velmi zvídavou povahu. Ta je doprovázena nespoutaností, bouřlivostí a odvážností. To na nich jejich partneři milují a vědí, že s takovým znamením zažijí ten nejlepší sex. Muži navíc mají pocit, že je musí neustále dobývat. S nimi zakoušejí vzrušení, erotiku i trochu vulgarity. Ženy narozené v tomto znamení to s muži umí a vědí, jak svého milého uspokojit.

Lev

Ženy narozené ve znamení Lva jsou opravdu velké dračice. Muži s nimi zažívají sedmý div světa a sex vyžadují i třikrát za noc. Lvice mají vynalézavou povahu a svého partnera umí překvapit novými polohami a technikami, které chtějí vyzkoušet. Do hry zapojují ruce, jež jsou pro ně nejlepším zdrojem uspokojení. Rády dominují a vyžadují polohu na partnerovi. Milují dobrý sex na partnerově klíně a vědí, že tak jejich partner bouřlivě vyvrcholí.

Štír

Ženy narozené ve znamení Štíra mají opravdu sexuální povahu. Ačkoliv se jim někdo na první pohled nelíbí, tajně si s ním představují sex. Žena narozená v tomto znamení nemá problém si to s partnerem rozdat v restauraci, ale i v křoví. Nejvíce ji vzrušuje myšlenka, že je přitom někdo nachytá. Muži, kteří mají doma ženu narozenou v tomto znamení vědí, že nejlepší sex je ve společnosti.

Vodnář

Vodnáři bývají nepochopení a pro některé méněcenní. Co se ale oblasti sexu týče, jsou to ty nejlepší partnerky, které po svém boku můžete mít. Muži nikdy neřeknou ne. K sexu ho dokáží přinutit kdykoliv chtějí a nejvíce je vzrušuje ranní sex na kuchyňské lince. Pokud vás náhodou partnerka přepadne i ve sprše, určitě neodoláte. Sex s nimi je pro muže nezapomenutelným zážitkem, který chtějí zažívat každý den.

Reklama

Další články

Načítám