Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chcete dnes večer uspokojit svého partnera? Zaměřte se na jeho erotogenní zóny, díky čemuž ho jednoznačně přivedete k uspokojení. Pro každé znamení jsou jiné.

Beran

Beran je člověk, který se velmi rychle zamiluje. Má rád, když se může se svou partnerkou mazlit během celého večera, ale zároveň ho uspokojuje, když ji může vzrušovat. Beranova erotogenní zóna je na hlavě, a především na tvářích.

Býk

I Býci jsou sexuální dobrodruzi. Rádi se nechají opečovávat, ale svému partnerovi to umí vrátit. Vyžadují oční kontakt při milování. Jejich erotogenní zónou je krk.

Blíženci

Blíženci milují erotické masáže, a to na každém místě těla. Váš partner však musí dobře vědět, co máte rádi. A naopak, vy musíte dobře znát svého partnera. Erogenní zóny u Blíženců jsou ruce a ramena.

Rak

Povahou jsou raci citliví, emotivní a vášniví. Milují dobrodružství a velkou romantiku. V jádru jsou to velcí dobrodruzi, kteří rádi zkoumají nové věci. Jejich erotogenní zónou jsou prsa a bradavky.

Lev

Lvi dávají pozor na to, aby neutrpěla ješitnost jejich povahy. Lev je bojovné a dravé zvíře. Miluje drsné sexuální praktiky a je plný vášně. Jeho erotogenní zónou je hrudník a vlasy.

Panna

Panny jsou vášnivky, které očekávají, že si partner dá záležet. K tomu však potřebuje vědět, jaká jsou jejich nejcitlivější místa. Jejich erotogenní zónou je bříško a pupík.

Váhy

Milé Váhy, i váš miláček má svá místa, na která se při sexuálních praktikách můžete zaměřit. Pokud chcete své polovičce udělat dobře, zaměřte se na bedra a zadeček.

Štír

Štír je v jádru takový donchuán. Má obrovské sexuální charisma, je citlivý a vzrušuje ho představa bolesti. Dokáže vám zatemnit mysl a využívá k tomu různých sexuálních praktik. Erotogenní zónou tohoto znamení jsou genitálie.

Střelec

Střelci dávají přednost velkému sexuálnímu uspokojování. Pokud se rozhodnou, že si to dnes večer s vámi rozdají někde venku, neváhejte. Erotogenní zónou jsou boky a stehna.

Kozoroh

Kozorozi milují, když mají nad vším kontrolu. Chtějí mít vše dokonalé a nesnesou neúspěch. Jednají intuitivně a pudově. Jejich erotogenní zónou jsou kolena a stehna.

Vodnář

Podle hvězd je dnešní večer ten pravý, abyste se oddávali sexuálním hrátkám. Připravte si proto doma skvělou atmosféru, kterou začnete romantickou večeří, následně budete pokračovat dobrou masáží. Můžete vyzkoušet erotogenní zóny na kotnících a lýtkách.

Ryby

Od přírody máte šestý smysl, který vám prozradí, jaká jsou nejcitlivější místa vašeho partnera. Pokud mu chcete udělat dnes večer dobře, zaměřte se na chodidla.

Reklama

Další články

Načítám