Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce jsou tady a všichni se těšíme na pohádkový Štědrý večer v kruhu svých blízkých. Ačkoliv jsou to svátky rodinné, někteří si během nich užívají romantických hrátek se svými partnery. I na Vánoce jsou mezi lidmi oblíbené některé sexuální polohy, které velmi často praktikujeme jen pro tyto příležitosti.

Dáreček

Poloha dáreček se hodí především pro ta hvězdná znamení, která milují intenzitu, překvapení, poznávání a mazlení. Jak takový dáreček funguje? Partnerka si připraví nový oblek, do kterého se celá schová. Po svém těle má připraveny různé úkoly, které musíte plnit. Pokud je splníte, dostanete jistou odměnu ve formě bouřlivého sexu. A jen jednou to opravdu nezažijete.

Vánoční stromek

Poloha, při které musí být partnerka akrobaticky zručná. Postaví se na nohy, zapře se kotníky o svého partnera a ten ji přitom může bezproblémově uspokojovat. Během této polohy zažívá především žena intenzivní vzrušení, o které se postará její drahá polovička. Samozřejmě je tu možnost, kdy si partneři tyto role vymění nebo si je prostřídají. Následné uspokojení je oboustranné.

Kapřík

Během této polohy se oddáváte sexuálním hrátkám ve vodě. Ať už se jedná o napuštěnou vanu, nebo rychlovku ve sprše, vzrušení a zážitek z tohoto sexu je k nezapomenutí. Partneři si přitom užívají jeden druhého a vzájemně si užívají krásu, lásku a intenzitu.

Na soba

Tato poloha je především oblíbená mezi mladými lidmi. Jak na to? Žena si klekne na všechny čtyři před svého partnerka, který má tak nejlepší možnost, jak do své partnerky intenzivně vniknout. Žena si pak může v klidu natáhnout ruce a narovnat záda nebo se opřít o své lokty, díky čemuž získá ze sexu ještě intenzivnější zážitek.

Zdroje: Kniha 25 Days of Snowglen's Christmas Tales

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám