Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Beran

Je dobrodruhem nejen v běžném životě, ale i v erotické sféře. V intimních chvílích preferuje dominantní roli. Jeho dobrodružství musí odpovídat jeho představám. Často má sklony k uspěchání. Silně ho vzrušuje hlasité sténání partnera.

Býk

Je mimořádně smyslný a má výjimečný cit pro erotické napětí. Považuje se za průzkumníka a dobyvatele. V milostných hrách vždy přebírá vedoucí úlohu. Nerad se setkává s hrubostí. Sice rád poslouchá sexuální přání a návrhy, ale obvykle koná zcela odlišně a překvapivě.

Blíženci

Láska, sex a erotika představují pro toto hvězdné znamení vzrušující výpravy do neznáma, kde chce objevit všechny možnosti. Jeho ruce a doteky jsou všudypřítomné a mohou být nebezpečně přitažlivé. Je mistrem předehry a ovládá umění sladkého mučení ve všech jeho podobách. Rád experimentuje s různými polohami a touží po tom, aby jeho partnerka pod jeho doteky prožívala intenzivní vášeň.

Rak

Jedná se o velmi smyslného mistra svádění, který umí rozpoznat erotické signály od ostatních. Flirtování a koketování mu však nevyhovují. Reaguje pružně a empaticky a jeho fantazie je bohatá. Má rád mazlení, což činí jeho předehru dlouhou. Díky svým zkušenostem a vytrvalosti ví, kdy a kde se dotknout, aby dosáhl správného efektu. Líbání je pro něj také důležité. Preferuje pozici pod partnerkou, jelikož rád hladí ženská ňadra a boky.

Lev

Láska a vášeň jsou pro něj zdrojem síly i zranitelnosti. Je závislý na přítomnosti žen a sexu ve svém životě. Vyžaduje, aby jeho partnerka byla pouze jeho. Miluje hluboce a touží po opětované náklonnosti. Očekává, že jeho partnerka mu vyjde vstříc ve všem, včetně gymnastických cvičení. Nakupuje drahé spodní prádlo, což jeho vzrušení ještě zvyšuje, obzvlášť když požaduje obdiv od své partnerky.

Panna

Má k sexu přirozený a pragmatický přístup, vnímá ho jako biologickou nutnost. Je přívětivá a nenáročná. Ráda si před sexem dopřeje osvěžující sprchu nebo sklenku šampaňského. Je zručná v líbání, potřebuje dlouhou předehru a preferuje tradiční polohy. O sexu obvykle nemluví, ale má své vlastní erotické fantazie. Když potká muže, který odpovídá jejímu ideálu a fascinuje ji, dokáže se vzdát své zdrženlivosti a opatrnosti, stává se zranitelnou. Pro milostný akt je klíčová správná atmosféra a ten pravý partner. Žertuje, že je třeba se sprchovat před, během i po milování.

Váhy

Svádění považuje za umění. Zbožňuje dlouhou předehru, vášnivé milování a smyslné masáže. Je si plně vědoma svého půvabu. Je smyslná a něžná, ale když je třeba, dokáže ukázat i svou dravější stránku. Její půvab již mnohokrát okouzlil muže. Ráda obdivuje své tělesné křivky v zrcadle, dobře ví, jak na svého partnera zapůsobit a jaké úhly jí nejvíce lichotí. Od jemného vánečku po silný hurikán, je opravdovou kněžkou lásky, která umí ovládnout atmosféru.

Štír

Je chamtivý a jde přímo k věci. Je nejsmyslnější ze všech znamení a neexistuje extrém, který by nechtěl prozkoumat. Jeho předehra je krátká a ostrá. Nepotřebuje žádné zvláštní naladění ani atmosféru. Líbá intenzivně a ohnivě. Žena se před ním nesmí stydět. Co ji bolí, jeho vzrušuje. Dokáže ji vzrušit svým jazykem. Má rád i anální sex.

Střelec

Miluje pomalé svlékání a romantiku. Nejdřív chce všechno prozkoumat. Je mistrem v technice jazyka a hraní si s prsty. Dokáže ženu vzrušit polibky jako nikdo jiný. Dokonale se vyzná v erotické masáži. Většinu času tráví vzrušováním své partnerky. Jeho citlivými oblastmi jsou krk a hrudník, boky a vnitřní strana stehen. Je plný překvapení a vždy zkouší něco nového. V sexu se nesmí nudit.

Kozoroh

Kozoroh vyžaduje stabilního partnera, aby se mohl při milování plně uvolnit. Snaží se ovládat své chování v každé situaci, což často platí i pro chvíle strávené v ložnici. Monogamie mu naprosto vyhovuje. Sex pro něj není hravou fantazií, ale spíše praktickou záležitostí a rituálem, který mu umožňuje uvolnit nahromaděné vnitřní napětí. Je otevřený vlivům svého partnera, a tak záleží na něm, zda dokáže rozproudit jeho vášeň a předvést mu nové, vzrušující zážitky. Mezi jeho citlivé zóny patří krk, vlasy, hruď a boky.

Vodnář

Ovládá všechny techniky, jak působit na nejpřístupnější osoby. Pro něj sex zahrnuje hru se slovy, rukama a prsty a nabízí celý kaleidoskop možností. Když se rozhodne, dokáže probudit všechny stupně rozkoše jak ve svém, tak v partnerčině těle. Je schopen vzrušit její smysly i bez fyzického dotyku. Má vynikající schopnost stupňovat vášeň a je ideální volbou pro ženy, které upřednostňují pomalý, smyslný sex a otevírají se inovacím, experimentům a intelektuálnímu přístupu.

Ryby

Nemá ambice hrát si na velkého svůdce a dobyvatele. Raději se nechá svést. Nehledá žádnou ženu, ta ho musí něčím oslovit, něčím okouzlit. Neuchyluje se k násilí, ale jedná účelně. S potěšením zkoumá ženské tvary, miluje její teplá ňadra, užívá si dlouhé polibky se zavřenýma očima. Rád se nechává hýčkat v každé poloze. Přitahují ho také zralé ženy a krasavice s temnou minulostí. Má rád silné a dominantní milenky a perverznější sex. Mají také rádi sex s nádechem sadomasochismu.

Související témata:

Další články

Načítám