Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co vás čeká a nemine právě tuto sobotu? Budete se divit, ale hvězdy přejí několika hvězdným znamením k tomu nejlepšímu sexu. Patříte i vy mezi ty šťastné, kteří si dnešní večer užijí naplno? Pokud ne, na sex raději dnes večer zapomeňte.

Beran

Milí Berani, dnes večer vás čeká opravdu velké milostné dobrodružství. Kromě toho, že se s partnerem rozhodnete strávit romantický večer, o sex nouze nebude. Pokud navíc plánujete miminko, dnešní večer je na tento projekt ta nejlepší konstelace hvězd.

Kozoroh

Dnes večer budete vyžadovat tvrdý a intenzivní sex. Pokud navíc očekáváte, že s nápady přijde vaše partnerka, jste na omylu. Řada je na vás a vy musíte ukázat, na kom vám opravdu záleží. A věřte, že váš protějšek bude opravdu mile překvapen.

Ryby

Milé Ryby, dnešní večer vám opravdu přeje. Pokud máte doma partnera ve stejném hvězdném znamení, těšte se na divokou noc. Sex bude nekonečný a bude trvat až do rána. Pokud si myslíte, že dnešní večer bude plný stereotypu a nudy, tak se opravdu mýlíte.

Váhy

Milé Váhy, i vaše hvězdné znamení patří mezi ty šťastné. Dnešní večer bude jako stvořený pro lásku, intimitu a romantiku. Připravte svému partnerovi dobrou večeři, při které si to rozdáte na kuchyňské lince. A tam rozhodně neskončíte.

Štír

Milí Štíři, s partnerkou začnete už od rána. Kromě romantického výletu si dopřejete i večerní kino. Tam si zhlédnete pěkný romantický film, který vás navnadí na večer. Poté už si budete užívat milostných hrátek a budete mít pocit, že stále nemáte dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám