Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sex je zdravý a příjemný. Navíc díky němu můžete shodit i spoustu kalorií. Existují i určité polohy, které vám k tomu dopomohou. Pokud nechcete držet drastické diety, ale chcete si užívat něco příjemného, zkuste se v sexu zaměřit na něco nového. Vyzkoušejte mostík, koníčka nebo polohu vestoje a výsledky se dostaví během krátké chvilky.

Laňka

Sex musí být příjemný pro oba zúčastněné. K tomu zaručeně poslouží poloha laňky, během které se oba partneři vzájemně dotýkají. Sex je během této polohy intenzivní, vzrušující a intimní. Laňka je podobná klasické misionářské poloze. Pokud si ale chcete zlepšit kondici a spálit víc kalorií než ležením na zádech, zapomeňte na klasiku a věnujte se pokročilejším lekcím kámasútry.

Koníček

Tato poloha je oblíbená u každého muže. Žena převezme iniciativu a přebírá veškerou odpovědnost. Žena sedí rozkročmo na svém partnerovi a určuje, jak intenzivní bude jeho pronikání. Jakmile získáte kontrolu nad průběhem sexu, zintenzivníte tím spalování tuků. Během této polohy posilujete především vnitřní stranu stehen a hýždě, ale pokud se mírně předkloníte, zapojíte také spodní břišní svaly.

Mostík

Pro někoho méně známá a především náročná poloha. Ocení ji především milovníci jógy, kteří jsou na takové akrobatické kousky zvyklí. Lehněte si na podlahu a prohněte se do mostu. Stabilitu udržujte pomocí natažených rukou a nohou. Klečící partner vás může držet za boky. Tímto způsobem procvičíte všechny svaly v těle.

Na stojáka

Během sexuálního aktu by žena měla stát na jedné noze a druhou si omotat kolem těla svého partnera. Je nutné, aby žena dokázala udržet rovnováhu. Můžete k tomu využít stěny ložnice, o které se budete zapírat. Až přijdete na tu nejlepší techniku, která vám vyhovuje, posílíte tím nohy a celý střed těla.

Divoká šelma

Poloha pro odvážné a divoké povahy. Jak to probíhá? Svými dlaněmi se zapřete do podlahy, skrčte se a nechte svého partnera do vás vstoupit. Následně zvedněte jednu nohu, kterou si muž položí na rameno. Totéž opakujte s druhou končetinou. Během této polohy zapojíte všechny své svaly najednou. Tato poloha vám nahradí intenzivní týdenní kardio.

Reklama

Další články

Načítám