Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jste si vědomi, že vaše astrologické znamení může mít vliv na vaše sexuální preference, nejtajnější erotické fantazie nebo vaše nejintenzivnější smyslné touhy? Tyto aspekty jsou zapsány v naší narozeninové mapě a jsou úzce spojeny s polohami planet Venuše a Marsu. Poloha Marsu má vliv na mužskou sexuální energii a výkonnost, zatímco Venuše ovlivňuje ženskou touhu, lásku a schopnost nalézat sexuální uspokojení.

Beran

Beran patří mezi znamení zvěrokruhu, která se vyznačují silnou vášní a ohnivostí. Jeho živlem je oheň, což se projevuje jeho spontánností a tendencí k dominanci v intimních chvílích. Pro Berana je nezbytná intenzivní a vášnivá láska. Monotónnost je pro něj nesnesitelná. S tímto znamením vám to rozhodně dlouho klapat nebude.

Býk

Býci jsou považováni za nejlepší partnery mezi znameními zvěrokruhu, vyznačující se smyslností, jemností a vášní. Tito jedinci mají hlubokou lásku k dobrému jídlu a obvykle chtějí prožívat intimní okamžiky v pohodlí svého domova.

Blíženci

Blíženci využívají svou tvořivost k oživení svého libida. V intimních chvílích preferují experimenty a jejich přístup k milování se s každou příležitostí mění, což zaručuje, že s nimi v ložnici zažijete vždy něco nového a vzrušujícího. Blíženci jsou známí svou hravostí a schopností vnést do svého intimního života svěžest a lehkost. Díky této rozmanitosti jsou považováni za vynikající partnery.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou velmi citlivé a instinktivní bytosti. Bývají také spontánní a otevření novinkám. Touží však být milováni a potřebují se cítit v bezpečí. Nezáleží jim na výkonu, přednost dávají svým citům.

Lev

Lev musí být obdivovaným a zbožňovaným středem pozornosti. V posteli bude myslet hlavně na sebe. Fascinuje ho krása lidského těla. Lvi jsou v ložnici smyslná, vášnivá a velkorysá stvoření, což z nich dělá velmi dobré milence!

Panna

Lidé narození ve znamení Panny jsou známí jako extremisté a perfekcionisté, což platí dvojnásob, pokud jde o lásku. Pro Panny je vztah buď všechno, nebo nic. V určitých obdobích svého života projevují intenzivní vášeň a mají vysokou potřebu po sexuálním životě. Pak však může přijít období, kdy se stávají rezervovanějšími a fyzické sblížení pro ně není nezbytné, a to často bez jakéhokoliv varování nebo vysvětlení svému partnerovi, což může vést k nepochopení a zmatku ve vztahu.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah se vyznačují svou schopností plně si užívat každý okamžik života. Sex je pro ně klíčovou součástí vztahu a pocitu štěstí dosahují zejména tehdy, když vidí, že je jejich partner také šťastný. Váhy se mohou emocionálně silně vázat na svého partnera a často považují sex za způsob, jak vyřešit konflikty, což může vést k posílení jejich vzájemného vztahu.

Štír

Štír je považován za nejvášnivější ze všech znamení zvěrokruhu. Když jsou zamilovaní, projevují své emoce intenzivně a s velkou vášní. Štíři často využívají sex jako způsob, jak vyřešit konflikty ve vztahu, protože pro ně má sex uvolňující a uklidňující účinek na nervový systém. Se Štírem je lepší nevstupovat do zbytečných konfliktů a umožnit mu vést vztah svým způsobem. S tímto znamením vám to jinak rozhodně klapat nebude.

Střelec

Střelec je znám jako donchuán zvěrokruhu, představující znamení plné rozených dobrodruhů. Tito lidé mají silnou touhu po změnách a cení si nezávislosti. Proces hledání ideálního partnera může být pro Střelce dlouhý a komplikovaný. Když se jim ale podaří najít osobu, která odpovídá jejich představám, jsou schopni svou vrozenou vášeň mírnit a stát se věrnými partnery.

Kozoroh

Sex není pro Kozorohy prioritou. Někteří z nich ho dokonce považují za nebezpečnou závislost. Když se vám však podaří získat jejich důvěru a probudit v nich vášeň, zjistíte, že mohou být vynikajícími milenci. Kozorozi jsou svým partnerům mimořádně věrní, takže se nemusíte obávat žádné zrady.

Vodnář

Vodnář, známý jako průzkumník zvěrokruhu, projevuje vysokou míru experimentálnosti a touhy po nových zážitcích. V intimní sféře vyhledávají možnosti pro svou seberealizaci, což může vést k tomu, že se často zaměřují více na vlastní potěšení než na potřeby a přání svého partnera.

Ryby

Nepochybně nejcitlivější znamení zvěrokruhu, které nemůže žít bez emocí. Ryby vkládají city do všeho, do všech aspektů svého života. Jejich životním cílem je životní láska. Mohou se nechat unést a nechat se ovládat partnerem. Nevadí jim ho následovat a plnit každé jeho přání. Ale pozor, jakmile není po jejich, dokáží se k vám otočit zády. Ryby tak nejsou ideální sexuální partneři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám