Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslíte si, že s každým znamením zvěrokruhu se dá dobře vyjít? Tak to jste na omylu. Existují totiž některá z nich, která si rozhodně nechcete znepřátelit. A pokud se vám to náhodou povede, vězte, že vám udělají ze života peklo. Na koho si tedy dávat pozor a s kým si raději nic nezačínat?

Beran

Pokud Berani něco opravdu vyžadují, jsou to slova chvály. Baví je pozorovat, že jejich činy jsou úspěšné a že mají alespoň mírnou převahu. Nemají zálibu v předehře a takzvaném vanilkovém sexu, preferují přímý přístup a najdou vzrušení v tom, když mohou svého partnera dovést k vrcholu potěšení tak, aby se úplně vzdal kontroly a vyjádřil hlasitě svou radost.

Býk

Od Býka nelze očekávat častou iniciativu, avšak pokud se rozhodne ji projevit, jeho partneři mohou zažít mimořádně příjemné chvíle. Přestože má Býk vysoké nároky na kvalitu života, projevuje úspornost. Vyžaduje kvalitní stravu, která by však neměla překročit rozumné cenové hranice. I ve výběru dárků se drží spíše konzervativního přístupu, i když jeho vkus je bezpochyby vynikající. Celkově je Býk považován za výjimečného milence, a i když mu může zpočátku chybět vytrvalost, plně to kompenzuje intenzitou a hloubkou své lásky.

Blíženci

Partneři, kteří jsou pro Blížence přitažliví, jsou ti, s nimiž mohou prozkoumávat a rozvíjet se. Abyste je zaujali, dávejte jim prostor k projevu. Jejich konverzace jsou nejen poučné, ale také zábavné a překvapivě rychle se s nimi můžete ponořit do smíchu. Blíženci jsou schopni zvládat více úkolů současně, avšak nesnášejí pesimismus, nudu, nervozitu a konflikty. Pro ně jsou láska, sex a erotika vzrušujícím dobrodružstvím.

Rak

Raci jsou velmi vnímaví k potřebám ostatních a jsou vždy připraveni nabídnout podporu komukoli, kdo ji potřebuje. Chcete-li je zapojit a ocenit, požádejte je o radu. Raci považují rodinu za středobod svého života, mají hluboké emocionální pouto jak k dětem, tak k rodinným členům. Také si velmi cení svého vnějšího vzhledu a mohou být citliví na jakoukoliv kritiku v této oblasti, proto je třeba zacházet s nimi s opatrností a vyhnout se kritickým poznámkám.

Lev

Když žena nebo muž narození ve znamení Lva vstoupí do místnosti, jejich přirozenou touhou je upoutat pozornost a stát se středem zájmu. Pro získání jejich srdce jim tento pocit dopřejte, projevujte jim obdiv a vaše láska bude odměněna vášní. Lvi očekávají, že budou obklopeni lichotkami a obdivem, který je pro ně nezbytný. V situaci, kdy máte pravdu a Lev se nechce vzdát své pozice, je nejúčinnější strategií situaci obrátit ve vtip – Lvi milují, když je atmosféra plná radosti a smíchu.

Štír

Chuť štíra na sex připomíná dravce. Je v ní cosi živočišného. Jeho chtíč je téměř neukojitelný, protože nikdy nemá dost. Je majetnický a citlivý na lichotky, ale někdy může být i trochu násilnický. Štír nikdy nezapomíná na něžnosti, ale nikdy nezapomene ani na urážku. Pokud ho chce partnerka opustit, nedokáže se s tím smířit a obvykle je to velmi těžký proces.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám