Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý by si přál mít doma sexuálního partnera, který bude přizpůsobivý a se kterým si užije pořádného vzrušení. Existují však muži narození ve znameních, se kterými se na sexu prostě neshodnete. Někteří z nich vyžadují sadistický sex, druzí jsou lenoši, ale setkáte se i s těmi, kteří jsou během samotného aktu protivní. Máte je doma?

Blíženci

Muži narození v tomto znamení se na sex vysloveně těší. Užívají si ho plnými doušky a jsou rádi, pokud mohou při samotném aktu své partnerce ubližovat. Rádi se inspirují drsným pornem nebo filmy podobnými Padesáti odstínům šedi. Pokud máte doma takového partnera, nezbývá vám nic jiného než se přizpůsobit.

Rak

Raci na první pohled vypadají jako dravci, ale ve skutečnosti jsou to hrozní lenoši. Pokud jim řeknete, že se chcete pomilovat, a začnete pro to něco dělat, Rak bude pouze nečinně sledovat a čekat, co se bude dít. Nečekejte od něho, že vás bude chtít uspokojit. Jde mu jen o jedno, a to je jeho vlastní slast.

Střelec

Střelec bývá dobrodruh a bojovník. Zároveň umí být pěkně protivný, a to především v tom momentě, kdy nedosáhne toho, čeho by chtěl. Pokud máte doma partnera narozeného v tomto znamení, připravte se na to, že sex s ním bude doprovázen hádkami a neshodami.

Panna

Další, kdo se během sexu hodně nudí, jsou muži narození ve znamení Panny. Právě tito muži si užívají chvil, kdy je partnerka obskakuje a dělá pro ně první poslední. Sami nemusí nic moc dělat, a to je to, co jim nejvíce vyhovuje. S těmito partnery rozhodně bohatý sex nečekejte.

Související témata:
Lenost
Dravec

Reklama

Další články

Načítám