Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jste připraveni na oživení vašeho sexuálního života? Letošní kosmické energie jsou na vaší straně a nabádají vás k zahájení vlastní sexuální revoluce. V březnu se Pluto, symbol moci a proměny, přesouvá do nekonvenčního znamení Vodnáře, což mnohé z nás povzbudí k osvobození se od sexuálně represivních společenských norem. Navíc když se expanzivní Jupiter na jaře posune do zvídavého znamení Blíženců, může to v nás probudit touhu po nových poznáních a otevřenějším přístupu k intimním vztahům a touhám.

Beran

V oblasti partnerství a vašeho přístupu k němu se letos můžete těšit na značné změny. Ať už jste v dlouhodobém vztahu, kde sex začíná být rutinní, nebo jste svobodný a toužíte po oživení svého sexuálního života, klíčem k úspěchu bude otevřená komunikace, hravost a touha po nových zkušenostech. Důležité bude také věnovat se vzájemnému potěšení a investovat do něj více energie. Pro hlubší spojení mezi myslí a tělem a pro zlepšení sexuálního života může být velmi prospěšné zapojit praktiky jako tantrická meditace nebo vědomá masturbace, které vám pomohou lépe se spojit s vlastním tělem a být plně přítomní v každém okamžiku.

Býk

Možná příliš věnujete pozornost svým profesním cílům a ambicím, což vám nechává málo prostoru a zájmu pro sexuální život a randění. Ačkoliv mít ambice je dobré, měli byste se pokusit být v lásce aktivnější a neodsunovat svůj milostný život úplně na vedlejší kolej. V letošním roce, kdy je důraz kladen na vaše hodnoty a sebeúctu, budete motivováni k tomu, aby vám v oblasti sexu a romantiky nebylo něco jen tak dost dobré. Pravděpodobně vás nejvíce zaujme někdo, kdo respektuje vaši potřebu svobody a osobního rozvoje.

Blíženci

V průběhu tohoto roku se vydáte na cestu sebeobjevování a hledání hlubšího smyslu ve svých zážitcích. Pravděpodobně budete méně nakloněni tomu, vstupovat do povrchních známostí nebo situací, které by mohly narušit váš vnitřní klid a pohodu. Ti, kteří jsou v dlouhodobém vztahu, mohou najít cesty k prohloubení intimity s partnerem tím, že budou rozvíjet vlastní zájmy a převezmou odpovědnost za své štěstí.

Rak

Tento rok může pro vás být klíčovým v prozkoumávání vztahu mezi vašimi emocemi a sexuálním uspokojením, což vás může vést k hlubokému zkoumání vaší vnitřní psychiky. Možná zjistíte, že myšlenky na sex nebo intimní chvíle ve vás vyvolávají silnou úzkost, nebo naopak, cítíte se motivováni k prozkoumávání svých sexuálních přání s větším pocitem sebejistoty. Nyní by mohl být ideální čas na spolupráci s terapeutem nebo odborníkem na intimní vztahy, který vám pomůže zpracovat a odstranit negativní emoce, jako jsou pocit studu, nejistoty nebo viny.

Lev

Rok 2024 přináší příležitost prozkoumat vaši dobrodružnou stránku, což může mít zásadní vliv na vaše hledání romantiky a potěšení. Cestování a vzdělávání se mohou stát klíčovými faktory ve vašem úsilí o obohacení sexuálního života. Největší spokojenost najdete ve zpochybnění a odstranění zastaralých přesvědčení nebo hluboce zakořeněných názorů, které máte o sexu a sexualitě, a v přijetí nových setkání nebo experimentování s novinkami v intimních chvílích.

Panna

Být s někým, kdo neodpovídá vaší energii, pro vás bude výzvou. Najít partnera, který je ochoten se otevřít stejně jako vy, může vyžadovat odhalení vaší citové zranitelnosti, což nemusí být vždy pohodlné. Stát si za svými potřebami a odmítnout se uchýlit k povrchní laskavosti jako způsobu, jak ochránit své srdce nebo nejistoty, signalizuje důležitý obrat. A nezapomeňte si také dopřát dostatek sebelásky.

Váhy

Jak se stáváte sebejistějšími a autentičtějšími verzemi sebe samých, můžete očekávat zásadní proměnu ve vašich přitažlivostech a vzrušeních. Ti, kdo nejsou dostatečně silní, se nemusí obtěžovat, jelikož budete vyhledávat partnera, který buď ocení vaši odvahu, nebo vás podpoří na vaší cestě sexuálního objevování a dovede vás k novým zážitkům. Při náhodných setkáních možná zjistíte touhu po hlubším spojení nebo hledání partnera, který sdílí vaše přání prohloubit vztah.

Štír

Jak se stáváte více sebejistí a pravdiví k sobě, můžete pozorovat značnou změnu ve vašich sexuálních preferencích a v typu lidí, kteří vás lákají. Místo pro slabochy zde není; hledáte partnera, který buď ocení vaši smělost, nebo vás podpoří na vaší cestě za novými sexuálními dobrodružstvími. Pokud jste ve fázi nezávazného seznamování, možná budete chtít věci posunout na hlubší úroveň nebo najít někoho s podobnými záměry.

Střelec

Zatmění Slunce v energickém znamení Berana přinese revoluční změny do vašeho sexuálního života. Tento rok vás čeká mnoho zábavy, vášně a romantiky, pokud budete otevřeni novým formám randění a vztahů. Ačkoliv jsou Střelci známí svou zábavnou a spontánní povahou, přílišné soustředění na výsledky a očekávání může některým z vás bránit v  prožívání přítomného momentu naplno, což může tlumit vášnivou atmosféru. Snažte se přistupovat k dosahování orgasmů s větší hravostí, lehkostí a objevitelským duchem.

Kozoroh

V oblasti sexu a randění neexistují pevně daná pravidla. Pokud se pustíte za svými fantaziemi a nejdivočejšími touhami, můžete otevřít dveře do světa plného možností, obzvláště když se do 25. května v oblasti vaší lásky a kreativity setkává dobrodružný Jupiter s rebelujícím Uranem ve znamení smyslného Býka. Možná objevíte, že jste přístupní lidem, kteří se značně liší od těch, kdo byli dříve vaším typem, nebo že vás lákají netradiční vztahy. Bez ohledu na to, co se vám nyní dostane do cesty, mějte na paměti, že vaše pojetí potěšení se do konce roku promění.

Vodnář

Nemusí se vám to vždy líbit, ale změna může být i dobrá. Pokud jste se dosud zdráhali vydat se ven a seznámit se s novými lidmi, protože jste byli přesvědčeni, že by to byla ztráta času, vesmírné vibrace vás v tomto roce přimějí překonat své obavy nebo negativní očekávání. Díky štědrému Jupiteru v Blížencích budete mít na výběr spoustu partnerů, ale abyste tuto hojnost dokázali ocenit, budete muset přijmout pozitivnější myšlení. Zlepšení vašeho sebevědomí může být součástí tohoto úkolu.

Ryby

Vzhledem k důrazu na sebe sama v tomto roce se mnoho Ryb může rozhodnout zůstat šťastně svobodných nebo se cítit připraveno odejít z omezujícího nebo jednostranného vztahu. Vzhledem k tomu, že prožíváte svou osobní revoluci, možná budete potřebovat čas, abyste si sedli sami se sebou a znovu objevili, koho a co chcete. Pokud se rozhodnete vrátit do starého vztahu, očekávejte, že získáte více praxe v rozpoznávání svých hranic, abyste je mohli s partnerem sebevědomě uplatňovat.

Reklama

Další články

Načítám