Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Intimita a sexuální život vyžadují nejen kreativitu, ale především pravidelnou komunikaci mezi partnery. Kromě toho by každá žena měla vědět, co má její miláček rád. K tomu pomůžou i hvězdy, protože každé hvězdné znamení je předurčeno něčemu jinému. Víte, co preferuje váš partner, aby se rychleji uspokojil a cítil se po sexu spokojený?

Mluvit o sexu

Ano, pro někoho velmi odvážné téma, ale existují muži, kteří to vyžadují. Týká se to pánů, kteří jsou narozeni ve znamení Berana, Býka, Blíženců a Raka. Muži narození v těchto znameních chtějí se svou partnerkou neustále probírat možnosti, jak zlepšit svůj život. Proto se nebojte své polovičce prozradit, po čem toužíte.

Erotické esemesky

Ačkoliv to na první pohled může vypadat bláznivě a někdo by se při psaní sexy řádků mohl stydět, jsou mezi námi hvězdná znamení, která na tyto zprávy čekají. Pokud máte doma partnera ve znamení Lva, Panny a Vah, vůbec se toho nemusíte bát. Pokud mu napíšete SMS nebo pošlete vzdychající hlasovou zprávu, ve které mu oznámíte, že po něm toužíte, večer se můžete těšit na bouřlivý sex. Muži navíc mají rádi, když je žena v oblasti sexu odvážná.

Komplimenty

Ano, muži jsou ješitní a milují, když je jejich partnerka chválí. Pokud se to navíc týká oblasti sexu, potěšíte svou polovičku nejvíce. Pokud máte doma partnera ve znamení Štíra a Střelce, chvalte ho. On se vám za to odmění nezapomenutelným sexem, který po něm budete chtít každý den.

Sexy oblečky

Pokud máte doma partnera ve znamení Střelce, Kozoroha a Vodnáře, nakupte si do zásoby několik erotických oblečků. Muži narození v těchto znameních milují, když je partnerka dokáže uspokojit vizuálně. Pokud si koupíte krajkové prádlo, které jen okrajově bude zakrývat vaše intimní místa, partner bude hotový jen při pouhém pohledu na vás. Jakmile dojde k prvotnímu uspokojení, přijde řada i na vás. A máte se vskutku na co těšit.

Polibky

Pokud máte doma partnera narozeného ve znamení Ryb, připravte se na to, že po vás bude chtít polibky na každý kousek svého těla. Pokud si navíc budete hrát s jeho mužností, náležitě to ocení. Kromě romantických slov se dočkáte i bohatého sexu.

Reklama

Další články

Načítám