Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Beran

Milí Berani, poslední týden tohoto roku bude takový stereotyp. Pokud se chystáte na nové sexuální hrátky, zapomeňte na to. Není na to ten správný čas.

Býk

Milí Býci, vám tento týden bude přát štěstí. Poslední týden tohoto roku bude sice trochu náročnější, ale vězte, že se máte opravdu na co těšit. Co se sexuální stránky týče, pro svého partnera si na Silvestra připravíte opravdu bohaté překvapení.

Blíženci

Tento týden se připravte na změny. Váš partner vám totiž oznámí, že si začal vztah se svou dlouholetou kamarádkou, která je navíc i vaší kamarádkou. Ale pozor, vám to rozhodně nevadí a svému partnerovi nabídnete sex ve třech. Tím ho dostanete a ukážete mu, že mu na vás stále záleží.

Rak

Tento týden, Raci, raději hoďte všechny změny za hlavu. Počkejte si až na nový rok, ve kterém všichni začínáme s čistým štítem. A mimo jiné, pokud chcete partnera potěšit, uspořádejte pro něho krásný silvestrovský večírek.

Lev

Milí Lvi, važte si toho, koho máte po svém boku. Nejenže se na svého partnera můžete maximálně spolehnout, můžete se rovněž připravit na to, že při vás bude stát i v té nejtěžší možné chvíli. Děkujte mu a v oblasti sexu mu splňte to, co si bude přát. Nové sexuální polohy vám pomohou oživit vztah a vnést do něj něco nového.

Panna

Milé Panny, tento týden bude především pro vás dobrodružný. Musíte se připravit na změny, které si pro vás připraví váš partner. A nezapomínejte na to, že ne vždy bude všechno po vašem!

Váhy

Milé Váhy, poslední týden tohoto roku bude opravdu zajímavý. S partnerem se sice budete první tři dny hádat, ale poslední dny tohoto roku bude na řadě bouřlivé sexuální usmiřování.

Štír

Štíři, zřejmě jste se inspirovali naším vánočním erotickým horoskopem a podle hvězd jste se s partnerem naladili na novou vlnu. Zkoušíte nové sexuální polohy a díky tomu jste oživili svůj vztah o sto procent.

Střelec

Milí Střelci, tento týden nechoďte na večírky. Mohlo by se vám totiž stát, že byste si to na záchodech rozdali s někým neznámým, čehož byste následně trpce litovali. Raději buďte doma a užívejte si nudu se svým partnerem.

Kozoroh

Tento týden bude sexu opravdu přát. Budete si to s partnerem rozdávat téměř každý večer, a to na opravdu neobvyklých místech. Restaurace, kabinky, auto nebo kupé ve vlaku – pro vás neexistuje žádná překážka.

Vodnář

Tento týden bude pro vaše znamení opravdu napínavý. Nejenže se s partnerem budete hádat, ale ani v sexu vám to nepůjde. Zjistíte, že partner se nedokáže uspokojit, a to výrazně naruší váš vztah.

Ryby

Ryby, tento týden dostanete vše, co si přejete. Ale musíte tomu trochu pomoci. Pokud budete čekat, co vám spadne do klína, bude to špatně. Raději se zamyslete nad něčím pořádným, čím potěšíte svého partnera.

Reklama

Další články

Načítám