Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední adventní týden je tady. A bude opravdu napínavý. Kromě toho, že některá znamení zažijí rozchod a přistihnou svého partnera při nevěře, jsou zde znamení, která budou mít štěstí a opravdu bohaté Vánoce. Na jakou stranu patříte vy?

Beran

Milí Berani, tento týden se dozvíte, že vás partner již několik let podvádí. Vy se však k této situaci postavíte s nadhledem a uvědomíte si, že ani vy nemáte čisté svědomí. Jak to vyřešíte? Záleží na vaší trpělivosti a toleranci.

Býk

Milí Býci, tento týden se připravte na radost, romantiku, vášeň a bouřlivé noci plné sexu. Kromě toho s partnerem zjistíte, že chcete svůj sex obohatit o něco nového. Co to bude, je jen ve vašich silách.

Blíženci

Blíženci, tento týden si dávejte opravdu velký pozor. Čeká vás jemné milostné poblouznění, po kterém si však uvědomíte, že byste mohli udělat největší chybu svého života. Buďte opatrní, ať jednoho dne nelitujete svého rozhodnutí.

Rak

Sexu si užijete tento týden opravdu dost. Kromě toho, že ho budete vyžadovat téměř každý den, budete neustále svého partnera obtěžovat všude, kde to jen půjde. Vadit vám nebude ani sex na toaletách v nákupním centru.

Lev

Milí Lvi, svému partnerovi slepě nedůvěřujte. Vždy se řiďte pořekadlem, že je lepší prověřovat a následně poté důvěřovat. Pokud si nejste jistí, raději se několikrát ujistěte, než něco uděláte.

Panna

Milé Panny, tento týden bude opravdu vášnivý. Co se sexuální stránky týče, bude se vám opravdu hodně dařit. Pokud však nevíte, jak si říct o nějakou změnu, promluvte si otevřeně se svým partnerem.

Foto: freepik, Internet
Poslední adventní týden bude ve vztazích opravdu bohatý a napínavý.

Váhy

Milostný týden vám bude opravdu přát. Nejlepším dnem v týdnu se pro vás stane pátek 22. prosince. To si doma s partnerem v klidu sednete a zjistíte, že po sobě toužíte jako na začátku vztahu. Rozdáte si to několikrát za večer a řádit budete jako zamlada.

Štír

Štíři, tento týden se vám po sexuální stránce nebude vůbec dařit. Raději se začněte věnovat něčemu jinému, budujte s partnerem silný a upřímný vztah, dokud nezjistíte, že jste přesně tam, kde jste chtěli být.

Střelec

Milí Střelci, partnerovi raději zavčasu zamávejte. Pokud to neuděláte, potvrdíte si jen, co již delší dobu víte. Že vás podvádí, a to s nejednou ženou. Pokud si to zrovna rozdává s vámi, nezapomene přitom napsat i těm ostatním.

Kozoroh

Tento týden bude opravdu bohatý. S partnerem se budete milovat jako za starých časů, zjistíte, že to chcete čím dál častěji a navíc vám Ježíšek nadělí i pěkný wellness pobyt. Na ten jeďte, protože jedině tam se dokážete plně odvázat.

Vodnář

Tento týden se připravte na vzrušení a lehké pokušení. Líbí se vám kolega z práce, po kterém již delší dobu pokukujete. Pokud však nechcete šlápnout vedle, raději zařaďte zpátečku. Brzy byste mohli svého rozhodnutí litovat.

Ryby

Ryby, tento týden bude opravdu vášnivý. Se svým partnerem poznáte, že jeden bez druhého nemůžete být. Dokazovat si to budete nejen v posteli, ale také milostnými zprávami a sexy fotkami.

Reklama

Další články

Načítám