Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každé hvězdné znamení má své určité sexuální preference. Jedni volí drsnější sex, druzí si užívají romantiku u televize. Jsou zde však i taková znamení, která se nebojí rozdat si to na chodbě či v kabince obchodního centra. Mezi které znamení patříte vy?

Beran

Beran je vůdce a pravidla nastavuje i v sexu. Miluje drsný sex, který po svém partnerovi vyžaduje téměř každý večer. Ani ve středu tomu nebude jinak. Beran miluje polohu, při které partner leží na zádech a vy na něm sedíte zády k němu. Tato pozice je pro vás výhodná v tom směru, že si sami určujete rytmus a tempo.

Býk

Ani s Býkem nebude v sexu nuda. Kromě toho, že mají rádi sex s nádechem romantiky, milují i jemnou hudbu a méně světla. Býci milují těsné propojení s partnerem a rychlost pro ně není problém. Lidé narození v tomto znamení milují polohu, kdy oba partneři stojí, žena je zády před partnerem a v rytmu hudby se prohýbá.

Blíženci

Blíženci rádi experimentují a nesnáší stereotyp. Nevadí jim rychlovky ve výtahu a mají rádi tělesné propojení. Nejoblíbenější poloha tohoto znamení spočívá v ramenou. Žena leží na zádech, má přitažená chodidla k tělu a partner ji v kleku přidržuje za stehna.

Rak

Raci jsou lidé, kteří milují intimitu a blízkost. Lidé narození v tomto znamení potřebují cítit jistotu a bezpečí. Ideální je pro ně misionářská poloha. Rádi mají i polohu, při které muž sedí v tureckém sedu, žena na něho nasedne a postupně si určuje, jak intenzivní bude jeho pronikání.

Lev

Dnešní večer patří Lvům. Především ženy narozené v tomto znamení mají rády věci pod kontrolou. Milují také velkou pozornost a lichotky, při kterých se třesou blahem. Nejlepší je pro ně poloha na koníčka, při níž muž leží na zádech a žena na něm sedí. Jedině tak mu ukáže, kdo je tady ten silnější.

Panna

Milé Panny, od přírody jste praktické a máte rády věci tak, jak si je naplánujete. Nevadí vám zkoušet nové polohy a rády je otestujete. Milujete polohu, při které žena leží na zádech, zvedá pánev a rukama si podpírá bedra. Partner si nad ni stoupne a obličejem se dotýká toho jejího.

Váhy

Ani Váhy v sexu nelení. Jsou orientované na vztah a chtějí svého partnera potěšit. Vzhledem k tomu, že jsou velmi nepraktické, veškerou iniciativu musí převzít partner. Milujete polohy, během kterých ležíte tvářemi k sobě a během milování se přetáčíte ze strany na stranu.

Foto: Freepik, Internet
Oddejte se vášni a zkuste to, co váš partner vyžaduje

Štír

Milí Štíři, jste velmi tajemní a máte rádi, když je vše pod vaší kontrolou. Milujete sex ve vodě, a proto dnešní večer připravíte romantiku ve vaně. Vězte, že jen jednou to nebude. Pokud byste ale chtěli zkusit polohu i na suchu, praktikujete pozici, kdy muž sedí na okraji postele, žena je na něm a sleduje jeho reakce.

Střelec

Milí Střelci, vy milujete svobodu, spontánnost a divokost. Nemáte rádi nudu a opakování stejných věcí. Lidé narození v tomto znamení preferují polohy, při kterých se mohou bez problémů dotýkat pohlavních orgánů svého protějšku. Atraktivní jsou pro vás polohy zezadu.

Kozoroh

Kozorozi, vy jste tak trochu blázni a dobrodruhové. Kromě toho, že jste velmi často opatrní, jakmile přijde na věc, odhodíte veškeré zábrany. Vaše znamení miluje pozice, ve kterých muži převezmou veškerou kontrolu nad ženou. Užívají si její sténání a v ten moment dosáhnou i svého vyvrcholení.

Vodnář

Vodnáři bývají nápadití, milují kreaci a zajímavé pohyby. Nepotrpí si na romantiku ani dlouhé předehry. Pro toto znamení je hvězdnou polohou ta, při níž žena leží na zádech, muž před ní klečí a zvedne jí zadeček tak, aby do ní mohl snadno proniknout. Muže tato pozice vzrušuje právě kvůli jeho nadvládě.

Ryby

Milé Ryby, vaší předností je dokonalá řeč těla. Umíte vyjádřit své pocity a touhy. Milujete polohu, při které jste dominantní. Milujete pozice, při nichž se můžete svému partnerovi dívat do očí a sledovat, co právě vyžaduje. Jedině tak mezi vámi vznikne větší intimita a pouto.

Reklama

Další články

Načítám