Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přemýšlely jste někdy, milé dámy, po čem nejvíce touží váš chlap? Chtěly byste mu udělat radost, ale nevíte, čím ho překvapit? Podívejte se na ty nejlepší polohy, které muži vyžadují podle hvězdného znamení, ve kterém se narodili.

Lotosový květ

Stejně jako Buddha i obyčejný člověk v této pozici dosáhne toho největšího osvícení. Základní myšlenka této polohy spočívá v tom, že muž sedí na židli nebo na posteli, vy mu objímáte stehna a sedíte na jeho vzpřímeném údu. Muž si během toho hraje s vašimi prsy, může vás líbat po tvářích a užívat si každého okamžiku s vámi. Tuto polohu milují muži narození ve znamení Berana, Panny a Vodnáře.

Jezdecká poloha

Poloha, kterou si užívají snad všichni muži, ale některá znamení přece jen více. Pocit, kdy žena ovládá svého muže, je pro ně k nezaplacení. Pokud chcete dnes večer svého miláčka potěšit, zkuste koníčka. Milují ho muži narození ve znamení Střelce a Vah.

Misionář

Muži milují, pokud při této poloze vyvinete větší aktivitu. Pokud chcete svého partnera dnes večer potěšit, zkuste misionáře. Přitom se dotýkejte jeho zadečku, masírujte jeho prsa a ukažte mu, kdo je ten hlavní. Misionáře milují lidé narození ve znamení Štíra a Blíženců.

Foto: Freepik, Internet
Pokud chcete uspokojit svého partnera, řiďte se hvězdami

Vodopád

Při této poloze se jedná o mimořádnou souhru dvou těl. Tato poloha spočívá v tom, že partner leží na zádech, ale jeho ramena a hlava jsou mírně zvednuté nad postel. Celá aktivita je v rukách ženy, která svému partnerovi vládne. Tuto polohu milují muži narození ve znamení Lva a Kozoroha.

Vestoje

Jedná se o polohu, kdy muž přijde ke své partnerce, opře si ji o kuchyňskou linku nebo obývací stěnu a uspokojuje ji na jejích nejintimnějších místech. Žena během této polohy převezme iniciativu a určuje rychlost milování. Tuto polohu milují muži narození ve znamení Ryb a Raka.

Zezadu

Muži mají rádi pocit, že nad vámi mohou vládnout. O to více si ho užívají ti, kteří jsou narození ve znamení Býka. Muž ovládá svou partnerku, která se mu plně oddá. Pokud žena navíc určuje, jak moc chce sex drsný, muž se cítí jako pravý rytíř.

Reklama

Další články

Načítám