Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přelom ledna a února bude po sexuální stránce opravdu zajímavý. Některá znamení totiž budou po uplynulém úplňku procházet velkou krizí a partnerské neshody budou na denním pořádku. Hvězdy předpokládají, že nejhůře na tom bude Kozoroh a Býk. Máte doma partnera v tomto znamení? Pokud ano, raději držte jazyk za zuby a snažte se doma udržet pohodovou atmosféru.

Beran

Uplynulý víkend byl pro vás velmi náročný. Protože úplněk hodně působil na vašeho partnera, kvůli sexuálním hrátkám jste téměř nespali. Ale pozor, to neznamená, že i tento týden se můžete těšit na romantiku a bouřlivou atmosféru. Nálada v domácnosti ochabne, ale i tak si dokážete společně užít chvilky, které jsou pro vás k nezaplacení.

Býk

Býci, tento týden se raději svému partnerovi vyhněte. Nejenže po uplynulém úplňku nemáte vůbec dobrou náladu, ale navíc byste ho mohli hodně urazit. A čím? Na sex totiž nemáte sebemenší myšlenky, a pokud byste se mu oddávali, partner by na vás poznal, že se doslova nudíte. A to žádný muž nechce zažít. Raději si pusťte film, povídejte si, ale sexu se tento týden vyhněte. V neděli by se situace měla uklidnit, a proto počkejte na konec tohoto týdne.

Blíženci

Blíženci jsou lidé, kteří věci řeší s chladnou hlavou. A právě tento týden pro vás bude jako dělaný. Se svým partnerem si zkusíte nové sexuální polohy, a to na takových místech, kde by vás to vůbec nenapadlo. Nebojte se toho a těšte se na to, že si s partnerem budete opravdu blízko. Synchronizace, která je mezi vámi, se totiž nemusí opakovat.

Rak

Milí Raci, uplynulý víkend byl velmi náročný. Nejenže na vás velmi špatně působil vlčí úplněk, ale navíc jste se nepohodli ani se svým partnerem. Tento týden tak budete mít chutě zkusit sex s někým jiným. Pokud se už ve vztahu necítíte dobře, raději z něho vystupte, než uděláte něco, co bude toho druhého hodně mrzet.

Lev

Lvi milují dominanci a předvedou ji i po sexuální stránce. Spolu se svým protějškem se budete oddávat drsnému sexu a budete chtít zkusit sexuální polohy z filmu 50 odstínů šedi. Tento týden bude ve znamení nákupů sexuálních pomůcek a domácích aktivit, které vaše ložnice ještě nezažila.

Panna

Panny mohou na první pohled působit znuděně a své chutě na sex nebudou dávat najevo. Pokud si ale svůj protějšek budete umět navnadit, zažijete sex, který budete chtít opakovat neustále dokola. Především muži narození v tomto znamení budou mít tento týden velmi silné chutě a natolik silné potřeby, které budou muset ven.

Váhy

Váhy mají opravdu velkou averzi k nerovnováze ve vztahu, partnerským konfliktům, napjatým situacím, ale také k projevům vzteku a hněvu. Mají rády, když doma panuje harmonie a klid. Proto si tento týden budou svůj protějšek hodně předcházet a dokazovat mu, jak moc ho milují. Toho využijte a zkuste si prodloužit víkend nějakým příjemným wellness pobytem, na kterém si užijete pravou romantiku. Hvězdy říkají, že takový sex ve vířivce je právě to, co potřebujete.

Štír

Štíři tento týden mají velké potřeby. Budou chtít neustále cítit svého partnera a užívat si s ním každé možné spojení. Proto zkuste nové sexuální polohy, během kterých si budete opravdu blízcí. Máme pro vás tip. Pokud chcete být svému partnerovi opravdu blízko, zkuste polohu, která se nazývá BOD G. Bod G je známý jako klíč k dosažení intenzivních orgasmů. Nachází se na přední stěně vaginy, zhruba 5 cm od jejího vchodu. Citlivost tohoto místa se může lišit v závislosti na úrovni vzrušení nebo fázi menstruačního cyklu. Pokud chcete od partnera zažít opravdu velkou intimitu a vzrušení, naveďte si ho právě sem a vězte, že tento zážitek budete chtít neustále dokola opakovat.

Střelec

Střelci budou tento týden čekat na to, s čím přijde jejich partnerka. Nemají chuť přemýšlet o sexu, a kdyby mohli, nejraději by se někam zavřeli. Proto je to, dámy, na vás. Jestliže chcete svého partnera trochu uvolnit, zkuste nejprve jemnou masáž šíje, postupně přejděte na záda, až se dostanete k jeho intimním partiím. Zde si pozvolna hrajte a ukažte mu, co je pro něho to nejlepší. Ocení vás za to intenzivním sexem.

Kozoroh

Kozorozi, tento týden zažijete ve vztahu opravdové peklo. Tím myslíme sexuální, jelikož co se sexuální stránky týká, nebude vám přáno. Raději na milostné hrátky zapomeňte a věnujte se sami sobě. Pokud nechcete svého partnera urazit nebo pokazit dobře rozjetý vztah, věnujte se tento týden aktivitám, které jste poslední dobou odkládali.

Vodnář

Milí Vodnáři, ani vy nebudete mít růžový týden. Pokud však máte chuť zkusit něco nového, zajděte si s partnerem na romantickou večeři, při které vypijete dobré víno. Sexuální atmosféra mezi vámi začne houstnout, a pokud partnerovi ukážete, že máte chuť si to rozdat na nezvyklém místě, strčte mu do ruky své kalhotky. Nebude to trvat dlouho a skončíte na restauračních záchodcích, kde si užijete sex, který jste ještě nikdy neměli. Navíc představa, že vás někdo uvidí, vás bude vzrušovat a nutit vás k dalšímu výkonu.

Ryby

Přelom ledna a února u vás doma bude chladný. A to v pravém slova smyslu. S partnerem téměř sexuálně nežijete, a proto se rozhodnete hledat zábavu někde jinde. Ale pozor, co takhle zkusit sex ve třech? Partner čeká, že uvidí z vaší strany nějakou snahu. Tak zkuste něco nového a oživte svůj upadající vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám