Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali jste partnera, o kterém si myslíte, že je ten pravý? Po všech stránkách si rozumíte, ale nejste si jistí, co má rád? Světe, div se, ale rozhoduje především znamení zvěrokruhu, a to nejen o tom, jak vám to bude klapat, ale především o tom, jaký sex s partnerem můžete zažít.

Beran

S Beranem v posteli nudu rozhodně nezažijete. Toto znamení je nejen vášnivé a živočišné, ale především dobrodružné. Miluje skupinový sex, ale nebrání se ani sexu na jednu noc. Beran si nejlépe v posteli rozumí s Beranem.

Býk

O Býku je známo, že vydrží klidně i celou noc. Odjakživa je smyslný, něžný a vášnivý. Libuje si v dlouhém a intenzivním sexu. Nejlepšího sexu docílí se Štírem a Rakem.

Blíženci

Blíženec bude tento večer rád experimentovat. Kromě toho, že miluje dlouhé a mazlivé předehry, miluje i pozornost a jemnost. Jeho ideálním sexuálním partnerem bude Střelec a Blíženec.

Rak

Raci jsou romantici, milují sexuální hry a dlouhé předehry. Od partnera vyžadují důvěru, oddanost a pocit bezpečí. Nejlépe si rozumí s Rakem, Beranem a Kozorohem. V posteli to umí pořádně roztočit.

Lev

Lev je šelma a podle toho vypadá i jeho sex. Nemá rád nevěru. Sex vyžaduje v posteli, na pračce a na kuchyňské lince. Potřebuje slyšet neustálou chválu a obdiv, miluje hlazení na intimních místech a rád se dívá na vzrušenou partnerku. V posteli se bude dobře cítit se Lvem a Štírem.

Panny

Panny v posteli vypadají odtažitě a chladně. Jakmile jim ale ukážete, co po nich chcete, umí se naplno odvázat. Milují dokonale propracované polohy, rády se dívají na partnerovo pozadí a vyžadují velkou intimitu. Nejlépe si v posteli rozumí s Rybou a Štírem.

Váhy

Váhy si chtějí povídat, a to i během milostných hrátek. Potřebují slyšet, že jsou dokonalé a jak dobře jim to dneska šlo. Orgasmus zažívají jen tehdy, mají-li po svém boku Střelce a Berana.

Foto: freepik, Internet
Každé znamení zvěrokruhu miluje své intenzivní zážitky

Štír

Štíři milují různé hračky. Umí se předvádět, oblékat si různé kostýmky a uspokojovat sami sebe. Přitom je o to více vzrušuje, když je sleduje jejich partner. Nejlépe si v postelí rozumí s Váhou a Rybou.

Střelec

Milí Střelci, vy milujete naprosté dobrodružství a lov. A to v pravém slova smyslu. Nesnesete zlomené srdce a umíte se pěkně pomstít. Kromě toho vyžadujete sex ve třech. Nejlépe si rozumíte se Střelcem a Kozorohem.

Kozoroh

S Kozorohem v posteli rozhodně nuda nebude. Kromě toho, že miluje sadomasochistické kousky a drsné sexuální hrátky, čeká na to, že ho budete uspokojovat klidně celou noc. Nejlépe si v posteli rozumí s Býkem.

Vodnář

Milí Vodnáři, v posteli jste opravdu obětaví. Svému partnerovi se snažíte splnit každé jeho přání. Milujete dominantního partnera a nesnášíte nudu. Ideálním milencem bude Býk, Beran a Lev.

Ryby

V posteli je s vámi opravdu veselo, milé Ryby. Nesnášíte stereotyp a jste akční. Kromě toho však velmi těžko nesete, když se partnerovi nepodaří vás plně uspokojit. Nejlepším partnerem je Ryba a Býk.

Reklama

Další články

Načítám